Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
hitman_1

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Чет Ное 08, 2007 9:10 pm Заглавие: |
|
|
идейно е,но според мен лично..трябва да напраиш тия ефекти,не когато идеш на телефонната будка да има звук и да се осветява КОНТАКТИ,а обратното..щото според мен повечето хора ще ползват текстовото меню горе..и много от посетители няма да забележат ефектите...
т.е. идеята ми..телефона да звъни и да има ефект,като идеш с мишката върху КОНТАКТИ и т.н. за другите... _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hitman_1

|
Пуснато на: Чет Ное 08, 2007 9:17 pm Заглавие: |
|
|
cutepoison написа: | идейно е,но според мен лично..трябва да напраиш тия ефекти,не когато идеш на телефонната будка да има звук и да се осветява КОНТАКТИ,а обратното..щото според мен повечето хора ще ползват текстовото меню горе..и много от посетители няма да забележат ефектите...
т.е. идеята ми..телефона да звъни и да има ефект,като идеш с мишката върху КОНТАКТИ и т.н. за другите... |
Имаш право колега до 30мин ще го ъпдеитна!
Мерси пак _________________ www.elabdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
hitman_1

|
Пуснато на: Пет Ное 09, 2007 11:40 am Заглавие: |
|
|
Мерсаж....стараем се _________________ www.elabdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пет Ное 09, 2007 12:28 pm Заглавие: |
|
|
слагай си нещата в една тема:) така е по-лесно да се следят;)
И на страницата ви го фикснете това със музиката и говора на чиляка, мн неприятна комбинация става, нека да не се стартура автоматично player-a;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hitman_1

|
Пуснато на: Пет Ное 09, 2007 5:21 pm Заглавие: |
|
|
zka написа: | слагай си нещата в една тема:) така е по-лесно да се следят;)
И на страницата ви го фикснете това със музиката и говора на чиляка, мн неприятна комбинация става, нека да не се стартура автоматично player-a;) |
Грешката е моя, новобранка от каде да знам кое как се поства ще го знам занапред, чилика и музиката.... чилика ще го преснимваме тия дни че излагацията е голема и с звука също (иначе кога ще трагна и ще купя цял green screen, впрочем ако на някои колега му трябва за Уеб да свирка)
А иначе какво още требе за уелкомето? _________________ www.elabdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пет Ное 09, 2007 6:26 pm Заглавие: |
|
|
аз гледам да не давам мн акъл за веб, защото не правя често напоследък... но в проектите ви има някои неща които не ми допадат.
Хубаво е, че гледате навън и искате да са интерактвни страниците ви, с мн неща вътре, но от към сглобяването има какво да се желае.. Имам предвид, ползвате мн различни ефекти, стилове и т.н. което в крайна сметка натоварва визията, сложно е да се съчетаят и цялата визия на страницата страда. Кадърни момчета сте, но няма нужда във всеки проект да показвате целия си арсенал:)
По-умерено с ефектите, повече внимание към детайлите. Това си е мое мнение де:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hitman_1

|
Пуснато на: Пет Ное 09, 2007 6:35 pm Заглавие: |
|
|
zka написа: | аз гледам да не давам мн акъл за веб, защото не правя често напоследък... но в проектите ви има някои неща които не ми допадат.
Хубаво е, че гледате навън и искате да са интерактвни страниците ви, с мн неща вътре, но от към сглобяването има какво да се желае.. Имам предвид, ползвате мн различни ефекти, стилове и т.н. което в крайна сметка натоварва визията, сложно е да се съчетаят и цялата визия на страницата страда. Кадърни момчета сте, но няма нужда във всеки проект да показвате целия си арсенал:)
По-умерено с ефектите, повече внимание към детайлите. Това си е мое мнение де:) |
Има доста истина в това което казваш, ама кво да направя надъхани и спирка нямат. Но определено усложняваме излишно някой неща, липсва простотата при нас. Забелязал съм го вече и се боря с това, луд на шаренко се радва нали ..... Но пък и лошо няма нека да има и такива работи _________________ www.elabdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hitman_1

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Сря Яну 02, 2008 6:19 pm Заглавие: |
|
|
Последните 2 ми харесаха. Аз бих ти казал welcome ,но нямам правата да го казвам .... затова Успех! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hitman_1

|
Пуснато на: Сря Яну 02, 2008 6:37 pm Заглавие: |
|
|
Deskov написа: | Последните 2 ми харесаха. Аз бих ти казал welcome ,но нямам правата да го казвам .... затова Успех! :) |
Mersi kogela, opitvam da pokaja gradacia :D _________________ www.elabdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Яну 02, 2008 9:02 pm Заглавие: |
|
|
hitman_1 написа: | ...стараем се |
Личи си, предполагам си имат своите кусури, но на мен като обикновен наблюдател ми харесват :) Браво! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 11:38 am Заглавие: |
|
|
Последните 2 проекта ми допадат, определено има прогрес.
Като забележка за Codevents, малко ме изморява движението между секциите. В някой от случаите въртенето е прекалено дълго.
Аз обаче продължавам да съм против даването на права, тъй като не си ги правил ти, а екипа на фирмата.
Ако дизайнера който ги прави има мерак да се регистрира тук, да заповяда ... това е моето мнение. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 12:21 pm Заглавие: |
|
|
И на мен ми допадат като цяло. Надявам се да не ставам досаден, но на по-висока резолюция има малък проблем с Мегадом. Когато затвориш страницата тя би трябвало да отива надолу и да се скрива от екрана. Обаче не отива достатъчно надолу и на големите резолюции остава видима, като закрива цялата сценка с линковете долу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hitman_1

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 6:44 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | И на мен ми допадат като цяло. Надявам се да не ставам досаден, но на по-висока резолюция има малък проблем с Мегадом. Когато затвориш страницата тя би трябвало да отива надолу и да се скрива от екрана. Обаче не отива достатъчно надолу и на големите резолюции остава видима, като закрива цялата сценка с линковете долу. |
Radvam se che si zabeliazal bug kolega, shte bude opraven! _________________ www.elabdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zi

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 12:31 pm Заглавие: |
|
|
Бих коментирал мегадом защото винаги ми е харесвала идея за такова сите обаче:
Неприятно е, че менюто е неактивно по време на лоудването на каквото и да е movie !
1. неправилно подбрани елементи в началото - едни са фасади едни са в някакви изкривени форми на перспективи освен това добавка на несъразмерни обекти като хора и кола моливи, дървета, който са твърде различни
2. при сгради - така и така се зарежда една безкрайно голяма анимация при която сянката е некоректна, но неразбирам защо в началото сградата е в такава изкривена аксонометрия ! Появяването и също е супер странно, както всъщност и на всички елементи в началото !
3. При контакти явно е някакъв тест на тази книга за още по-интересен ефект, но изчезването е ненормално ускорено. Конкретно книгата няма нищо общо с цялата останалата част да речем чертежа отдолу който е в друга равнина или като цвят и т.н.
4. има твърде много други неща който не са в ред, като молива на който движението е само в едната посока при ролл он, ненужен пергел /просто да има/, лошите анимации на кола, тел. кабина /който в БГ няма/ и т.н.
Като цяло
всичко е страшно разхвърляно и пращящо от ефекти което хич не е добре ... приличат ми на нахвърляни неща от галерия с ефекти ... Би трябвало да са поне наполовина. Текста не е добре и е размазан. Анимациите са ненужно голями и твърде странни, различни и неправилни.
Успех ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hitman_1

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 4:19 pm Заглавие: |
|
|
zi написа: | Бих коментирал мегадом защото винаги ми е харесвала идея за такова сите обаче:
Неприятно е, че менюто е неактивно по време на лоудването на каквото и да е movie !
1. неправилно подбрани елементи в началото - едни са фасади едни са в някакви изкривени форми на перспективи освен това добавка на несъразмерни обекти като хора и кола моливи, дървета, който са твърде различни
2. при сгради - така и така се зарежда една безкрайно голяма анимация при която сянката е некоректна, но неразбирам защо в началото сградата е в такава изкривена аксонометрия ! Появяването и също е супер странно, както всъщност и на всички елементи в началото !
3. При контакти явно е някакъв тест на тази книга за още по-интересен ефект, но изчезването е ненормално ускорено. Конкретно книгата няма нищо общо с цялата останалата част да речем чертежа отдолу който е в друга равнина или като цвят и т.н.
4. има твърде много други неща който не са в ред, като молива на който движението е само в едната посока при ролл он, ненужен пергел /просто да има/, лошите анимации на кола, тел. кабина /който в БГ няма/ и т.н.
Като цяло
всичко е страшно разхвърляно и пращящо от ефекти което хич не е добре ... приличат ми на нахвърляни неща от галерия с ефекти ... Би трябвало да са поне наполовина. Текста не е добре и е размазан. Анимациите са ненужно голями и твърде странни, различни и неправилни.
Успех ... |
Aideee oshte edin bezraboten s mnogo vreme, momche kaji da ti namerime rabota, nedei da pishesh za neshta koito iavno ne razbirash! _________________ www.elabdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 4:50 pm Заглавие: |
|
|
hitman_1 - мери си приказките! Човекът е отделил от времето си, за да ти пише и подобно отношение е направо тъпанарско. Баси и келеша се извъди. Следващият пък, когато получа от теб e-mail с молба за коментар, ще го счета за пълен спам и ще последват нормалните в този случай мерки. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|