Graphilla.com :: Преглед на тема - две калинки

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

две калинки
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
yazz

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Апр 01, 2007 11:56 pm    Заглавие: две калинки Отговорете с цитат

ето че настъпи пролетта и с това завърши дългата почивка която си дадох в началото на зимата.
поздравявам ви с двете калинки които направих специално за празника на цветята! Много пролетно настроение, цветя и love!

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bio

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 1:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

He's so Gay!
D3im05

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 1:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ок Био започна така , че няма кво да се здържам

IILLLLLLLL A grean Gay
wi-flip-ff

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 1:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

аз съм за 2рия, 1вия ми е много ню-уейв-балканско-мутренски x)
chocho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 11:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
He's so Gay!

и всичките тези щръкнали "тичинки" и "венчелистчета"!!! :P

А сами по себе се илюстрациите са гот иначе! ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 12:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе коментирайте работата ве... хе деа.. те и дин и дан и долче и габана и кой ли още не са гейове...

Ако едното беше девойка... щеше да е къде по-яко...но графиките като такива си ме кефят!

Един от малкото илюстратори тука, дето никога не мога да му сбъркам рисунките с на друг!!!
Demon_Hunter

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 12:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:

Ако едното беше девойка... щеше да е къде по-яко...но графиките като такива си ме кефят!

Графиките са много,много пипнати.Личи си хвърленото старание,което аз лично много уважавам...Крайния резултат определено ми харесва.
Наистина щеше да затвориш перфектно идеята си ако едното от двете беше девойка.
И мерси за пролетните пожелания ;)...
Kliment

Местожителство: Новогорци

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 5:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ЕЕЕ каде си бе Яска ;0)

МНОГО ЯКИ РАБОТИ БРАВО :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
VenomBGR

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 9:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Aбе хора какви гейове, те са елегантн :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
yazz

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 9:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мерси за коментарите, много ме радват :))
имам намерение да развия темата, така че не е късно и за мацки ;)
Върнете се в началото
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 9:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Само на мен ли ми правят впечатление пъпките на цветенцата? ;)))
Браво Яска! Както винаги на ниво! ;)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bio

МнениеПуснато на: Вто Апр 03, 2007 1:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

еми Ок.
първо, идеята за жълто оранжеви красавци със зелени глави ( калинки ? ) да излизат в половин ръст от цветенце.... честно казано за мен идеята sucks. никъв замисъл, дори малък. няма концепция.
половин мускулести калинки, аре бе :)
и кво ги прави калинки точно, двете антенки на главите?
цветовете, сурови, липсва гама, и в това отношение не виждам концепция. пишколистчетата, навсякъде където и да са те сочат към него, щото той е толкова нежен и ги предизвиква с влажен поглед на агне от playboy. ВТФ?
никъде няма акцент, нито композиционно, нито контрастово, нито цветово. няма идея в това къде да са белите петна, или дори къде да са малко повече, същото е и с черните.
не виждам търсене, борба за да се преборят някакви проблеми, просто нещо реализирано с лекота и което по притеснява - с някаква рутина.
много ми е тенденциозно, фешън и маниерно всичко. а в нито едно от тези неща не се крие истината.

има нещо в нещата, но е тръгнало в неправилната посока на " това си го правя щото така си го знам" а това убива потенциала.

сори Implante ма тва дали си личи някой от километри или не не е качествен белег, ама никак.

лично мнение, сори ако звучи грубо и нелюбезно, но е без капка емоция и недобронамереност.
wicky

МнениеПуснато на: Вто Апр 03, 2007 9:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
...

лично мнение, сори ако звучи грубо и нелюбезно, но е без капка емоция и недобронамереност.

... звучи ми като изказване тип "таен страх от хомосексуализма" :)
(не че пренебрегвам по-горе казаното :-P )

Иначе картинките са интересни да ;) Според мен имат настроение!

http://wickyhouse.com

http://wickywelcome.blogspot.com/

http://this-and-that.eu/

http://tui-onui.blogspot.com/
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Вто Апр 03, 2007 11:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
...бла,бла,бла......

еее симо, по принцип съм съгласен с мненията ти , ама тука не си прав според мен....
картинката като цяло си е екстра, жива е ,цветовете са свежарски , отива към добре премерения и комерсиален кич (което в никакъв случай не е лошо)...
втората повече ме кефи цветово и то е заради фона...
на розовото фигурата изпъква повече отколкото на лилавото...
Kliment

Местожителство: Новогорци

МнениеПуснато на: Вто Апр 03, 2007 11:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
Bio написа:
...бла,бла,бла......

тука не си прав и според мен....
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Вто Апр 03, 2007 2:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

wicky написа:

е аре да не се подхващаме на психологическа тема, аз мога да кажа че ти пък си застрашена като жена от хетросексуалния прочит на моето изказване. Хем застрашена хем не толкова и показвайки го подсъзнателно искаш да привлечеш вниманието ми :0)
хехе

Хомосексуализма си е въпрос на сексуална ориентация. Което не ма грее. Говорех за визията и идеята. Ама тва му е готиното че всеки си е различен и едни се съгласяват други не. Прекрасно.
Никой не искам да убеждавам в правотата си. Има много неща в тези илюстрации които ако се изведат както трябва ще стане по-добре.
Всеки който иска ще види в това градивна критика. Който не иска ще почне да се "брани" под флаговете на сексуалност, стил и др., няма нужда.
wicky

МнениеПуснато на: Вто Апр 03, 2007 6:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
wicky написа:

е аре да не се подхващаме на психологическа тема, аз мога да кажа че ти пък си застрашена като жена от хетросексуалния прочит на моето изказване. Хем застрашена хем не толкова и показвайки го подсъзнателно искаш да привлечеш вниманието ми :0)
хехе

Хомосексуализма си е въпрос на сексуална ориентация. Което не ма грее. Говорех за визията и идеята. Ама тва му е готиното че всеки си е различен и едни се съгласяват други не. Прекрасно.
Никой не искам да убеждавам в правотата си. Има много неща в тези илюстрации които ако се изведат както трябва ще стане по-добре.
Всеки който иска ще види в това градивна критика. Който не иска ще почне да се "брани" под флаговете на сексуалност, стил и др., няма нужда.

:P и на самозащита минахме ;)
Аз споменах, че не отхвърлям, това което си казал - другото си беше закачка :)
Като цяло мисля, че yazz си има изграден стил, който има определна роля и мисля, че в случая се справя добре! Иначе кусури винаги може да се намерят... просто това е един "друг тип риусване", който мисля не ти допада, но това неозначава, че не е добър. Няма нужда от стандартния тип композиция или нещо такова - тук правилата са различни (както и за цветовете) - разбира се твоето мнение е една друга гледна точка върху рисунките, но чак градивна критика - в случая за този стил няма нужда мисля...

http://wickyhouse.com

http://wickywelcome.blogspot.com/

http://this-and-that.eu/

http://tui-onui.blogspot.com/
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Вто Апр 03, 2007 7:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не си намерила правилния човек да се правиш на доктор нещо а гледам че нямаш нито един коментар който да засяга пряко рисунките?!. ма щом казваш.. малко реагираш все едно ти си ги правила нещата и си засегната което е леко странно, карай как да е. то си е вече практика да се коментира предимно кой кво е казал, а не работата ( не че и аз не съм го правил )
па и казах още горе че си е лично мнение. ама всеки на който му харесват нещата се обижда. малко стана "или добро или нищо" тогава аз съм пас. Вече не знам кой п.м. ми идва от хора че съм написал тва което и те си мислят ама не им се занимава да се обясняват на "адвокатите" :))) То стана така че който не харесва нещо трябва да се обяснява. Екарвате порочна практика неква. Нещата си имат автор, той да си ги защитава.
yazz

МнениеПуснато на: Вто Апр 03, 2007 9:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio, втория ти коментар донякъде го приех като градивна критика, от там нататък е смешно. напомняш ми искуствоведката на в-к 24 часа, какви са тези защити, революции и истини в две пролетни картички... ясно е че не ти допадат композиция, цветове, идея и т.н., О'к нормално е, нямам против личното мнение и компетентноста ти. благодаря за интереса ти към темата и за инфото че си хетеросексуален, браво!
wicky, благодаря ;)
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Вто Апр 03, 2007 10:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio, знаеш много добре че уважавам мнението ти, но съгласи се с мен, че началния ти коментар беше ненужен!?!

Колкото до това, че за нещата или хубаво или нищо...мисля съм дал мнение на мен как щеше да ми хареса повече.

А индетифицирането от километри е повече от необходимо в тоя пълен с плагиати сектор, разбира се това не е качествен белег...далеч съм от тази мисъл.

На мен специално, стилът на yazz ме радва и е един от любимите ми във форума. Това че граничи с кича не го прави лош.

Яска, пусни мадамата за календара, нека всички и се порадват. :)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети