Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vnnikolov

|
Пуснато на: Нед Мар 23, 2008 4:35 pm Заглавие: ZBrush първи опит |
|
|
Хех, много забавна програмка се оказа, ама малко съм като пиле в кълчища. На повечето може да ви се стори смешно и глупаво, ама за пръв път отварям 3д програма и докато открия как да напасна няколко subtools ми се е&@ $_*_$@ , пък после като си отворя файла си виждам само основния tool - тиквата, а тия "боцките" по челото се затриха някъде и виждам всичко заедно на един флат-нат леър, който не мога да едитвам :-(
Затова го зарязах дотук, искаше ми се още малко детайл да вкарам, ама ...
Иначе много готино се моделира, все едно рисуваш :-)
Трябва да позяпам тутс ми се струва.
Критики и препоръки са добре дошли
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Нед Мар 23, 2008 6:13 pm Заглавие: |
|
|
много безформена е тая глав, нямаш основни/фундаментални части от нея, цялото е като балон с вода. детайлите на тоя етап са безмислени според мен, изобщо не помагат.. като почваш да моделираш започни от череп ако ще правиш човешка глава, ако не, пак от череп и след това стилизирай ако решиш.. в момента предполагам че е половин милион полигона тая глава а по нея няма никаква информация освен заявка за нос и нещо като очила..
погледай туториали и наблегни на анатомията, щото на 3д си личи пъти повече липсата на знания отколкото на 2д:)
успех все пак.. _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Пон Мар 24, 2008 10:23 pm Заглавие: |
|
|
[quote="DJ_CyberGod"]щото на 3д си личи пъти повече липсата на знания отколкото на 2д:)
май доста вярно... и все пак когато имаш някакъв опит с едното, след известен период би трябвало и другото да започне да ти се отдава. Така мисля аз де (и тая надежди за 2д-то :D ). Тъй че след няколко тона туториали, когато вече си свикнал с програмата, ще започнеш да се чувстваш добре и сам да виждаш кое куца. Успех!
ПП - специално за ЗБръш 3.1 - http://www.kurvstudios.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Product_Code=ZB-T001-0003&Category_Code=01-02-07 . Имам го и по-безплатен, ако искаш :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|