Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 1:09 am Заглавие: BMW poster |
|
|
Привет,
това е правено по повод на седмия национален събор на BMW клуб - България.
Вече излезе от печат, но искам да го споделя за мнения и коментари, тъй като подобни неща са ми хоби; на фона на уеб ми е интересно как според Вас е станало.
Благодаря предварително.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 1:51 am Заглавие: |
|
|
razbiram da e iubilei za da igrai cifrata glavna rolq v kompoziciqta
a ako prosto taka si re6il da se zaigiraish s neq (cifrata) ,togava si izbral greshnata fotografiq spored men (edva li djantite sa neshtoto po koeto shte razpoznaesh edno BMW ;)
tova s pasvaneto na kolata dolu e interesno no edva li to4no pri zalepvaneto na plakati mojesh da raz4ita6 na takova pasvane :-D
pone tova mi napravi vpechatlenie ot pryv pogled _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kdjenev

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 10:19 am Заглавие: |
|
|
На мен ми допада, ако не те затруднявам да дадеш малко повече инфо за програмата на мероприятието, че неможе да се разчето всичко от постера а си заслужава да се види.
На снимката с трите постера в началото въобще не разбрах, че е джанта помислих си, че е снимка на завода (от птичи поглед) в Мюнчен. _________________ save ass
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 10:26 am Заглавие: |
|
|
И мен ме кефи. Яко е. Само и аз смятам, че с цифрата 7 и снимката може да се поработи още. Така първосигнално на мен ми идва на ум едни омачкани 3D тенекии от кола във формата на 7 като ясно, обаче се вижда емблемата на BMW. Или просто снимката да е някаква друга. Иначе много добра работа. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 10:32 am Заглавие: |
|
|
Програмата е тук.
Благодаря и за критичните и за позитивните отзиви.
Целият процес отне 7 дена. Първоначално предложих 5 варианта, като един от тях беше някаква ранна бета на този. От УС на клуба го избраха. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 4:20 pm Заглавие: |
|
|
Ако това е M3 E46 джанта, едва ли някой BMW фен би я сбъркал! Супер е снимката само това, че липсва след 7-цата "-МИ" може да обърка някой за момент. Аз специално си помислих, че става въпрос за 7ма серия БМВ и СИЕ.
Плаката е супер, браво! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 4:34 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | edva li djantite sa neshtoto po koeto shte razpoznaesh edno BMW |
тук се поизложи малко, ама хайде :)
--
а плакатчето е ок, въпреки че мен ме притеснява сивата фаша как реше инфото. и май наистина има нужда от -ми на 7цата _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 4:44 pm Заглавие: |
|
|
тва mi, моноинжекция ли ше риче
:-P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 8:08 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | Цитат: | edva li djantite sa neshtoto po koeto shte razpoznaesh edno BMW |
тук се поизложи малко, ама хайде :)
--
а плакатчето е ок, въпреки че мен ме притеснява сивата фаша как реше инфото. и май наистина има нужда от -ми на 7цата |
:-D _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|