Graphilla.com :: Преглед на тема - Животинска тематика

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Животинска тематика

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
altravista

МнениеПуснато на: Пет Яну 09, 2009 1:06 pm    Заглавие: Животинска тематика Отговорете с цитат

Лого на гражданска група. Занимава се с проблеми на съжителството хора / животни в града. Пропаганда на отговорно отглеждане на домашни любимци, срещу повсеместното междусъседско размножаване, за спазване на закони и разпоредби и същевременно защита на интересите на любителите на животни. Абе с две думи за мирно съвместно съществуване.

Уърдмарк на текуща кампания на същата група за криминализиране на особената жестокост към животни.

Двете в контекст:

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
zka

Местожителство: Берлин

МнениеПуснато на: Съб Яну 10, 2009 3:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

първото лого, знака ми е бъбрив малко... цялото зелено? без градиенти, дебелини и прочие.. отделно формата на детелината и на тези прозрчета вътре се бият, хаотично малко. Освен това, детелината е символ на късмета, не ми се връзва със мирното съвместно съжителство.

за срещу насилието, ми честно казано ми е малко трудно да разчета символиката, о-то ми прилича бегли на разплискана кръв, ама не е особено убедително. Плакатите е хубаво, че са чистички, но от към изпълнение и идея не ми допадат.

Радвам се, че все пак някой пусна нещо за коментар, че мен лично доста ме дразни всеки път като светне раздела, да е заради old vs new темата...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
altravista

МнениеПуснато на: Съб Яну 10, 2009 7:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Винаги съм възприемала детелината за символ на щастие и благополучие. Разни детски градини има с такова име и т.н., но ако пропускам късмет в хазартен смисъл - кофти.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети