Graphilla.com :: Преглед на тема - Малко дизайн и малко изкуство - Това съм аз :)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Малко дизайн и малко изкуство - Това съм аз :)
Иди на страница 1, 2  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pablo3

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пет Май 01, 2009 2:02 pm    Заглавие: Малко дизайн и малко изкуство - Това съм аз :) Отговорете с цитат

Здравейте,
Представям на вниманието на всички Ви, моите идеи и концепции в областта на дизайна и някои неща в сферата на изкуството. Предлагам да се запознаете с моята галерия - www.pavel3.deviantart.com/gallery/. Подготвям още интересни разботки, но съм малко предпазлив дали да ги излагам, защото много крадлив народ се е навъдил, който не уважава труда и авторско право, но няма как трябва да се рискува. Все пак трябва да ме оценявате Вие потребителите и евентуалните ми бъдещи клиенти :):):). Винаги ще има кой да те хареса и кой не, няма средно състояние. Непрестанно споделям и показвам идеите и творенията си и независимо от това дали са професионалисти, клиенти или обикновенни потребители, които просто гледат аз уважавам всяко едно мнение. Занимавам се с продуктов дизайн, скулптури, изработка на детайли, промишлени изделия, екстравагантни отливки на скулптирани модели, фигури, изделия и корпуси за мотоциклети, автомобилии или водни превозни средства, изделия по индивидулна поръчка и тематика - седалки, стъкломатови мебели, малки обекти и изделия, макети на превозни средства, скулптури , калъпи, отливки, аеродинамични части и изделия и т.н. Изработвам по собствен дизайн или по обсъден с клиента зададен обект, снимки, чертежи, скици, продукти и т.н. от дизайнерски моделин, екструдиран пенополистирол, фибран, стъкломат, стъклоплат, разпенено ПВЦ и още няколко производни на тези материали. Позволявам си да правя за клиента строго индивидуални неща, без повтаряне и готови калъпи. Правя изключения за серийно или масово производство в зависимост от изделието, продукта или обекта и разбира се дали е възможно бързо и гъвкаво производство, което да удовлетворява клиента. Договарям се индивидуално с клиенти и комуникирам винаги с всеки, които иска да обсъдим било то дизайн, тунинг, седалка, мебел, скулптура, прототип, концептуални разработки и т.н. Надявам се да не Ви плаша с моя твърде „разнообразен асортимент от способности” и да не звучи прекалено нескромно, но мога да кажа, че се старая да се развивам в различни насоки - моделиране, разработка на прототипи и изделия, продуктов дизайн и подобни неща, които се правят в специализирани студиа и ателиета.

С Уважение:
дизайнер Павел Влахов

уеб галерия: www.pavel3.deviantart.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Greenhorn

МнениеПуснато на: Пет Май 01, 2009 2:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето тук си пролича липсата на секция "индустриален и продуктов дизайн".

Има много хубави неща, поздрави!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Пет Май 01, 2009 2:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре изглеждат нещата, но не аз решавам това. Само го раздавай по-неформално, тук си говорим по-свободно :)

Не разбрах за коя секция кандидатстваш, ще е добре да покажеш тук 10-15 от нещата си, които ти смяташ за най-добри. Галерията ти е голяма и изисква доста ровене, а повечето хора не разполагат с подобно време.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
kolio83

Местожителство: варна

МнениеПуснато на: Пет Май 01, 2009 2:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много интересни неща, София промишлен дизайн ?
На мен лично чантите и предатора най ми харесаха :)
kolio83

Местожителство: варна

МнениеПуснато на: Пет Май 01, 2009 2:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Искам да питам някой от щандовете реализирал ли си ги???
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пет Май 01, 2009 2:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Прегледай форума и кандидатствай с неща които отговарят тематично на разделите, прецени къде се вписваш най-добре и кандидатствай. Селектирай десетина неща и ги пусни като директни линкове, така че изображението да се вижда.

Съжалявам, ама цъкането по галерии е много досадно...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пет Май 01, 2009 6:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Прилича ми на леко надъхан дизайнер от Русенски университет.
Върнете се в началото
pablo3

МнениеПуснато на: Пет Май 01, 2009 6:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

SIMPLI написа:
Прилича ми на леко надъхан дизайнер от Русенски университет.

Леко "надъхания" дизайнер е точно от РУ :):):).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
pablo3

МнениеПуснато на: Пет Май 01, 2009 6:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

velinov написа:
Прегледай форума и кандидатствай с неща които отговарят тематично на разделите, прецени къде се вписваш най-добре и кандидатствай. Селектирай десетина неща и ги пусни като директни линкове, така че изображението да се вижда.

Съжалявам, ама цъкането по галерии е много досадно...

OK, ще си взема бележка.
Върнете се в началото
pablo3

МнениеПуснато на: Пет Май 01, 2009 6:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kolio83 написа:
Искам да питам някой от щандовете реализирал ли си ги???

Той колегата долу ме определи малко крайно, но ми хареса сърказма. Точно от РУ съм ама чак пък надъхан, може би защото ми е малко формално, сухо и раздуто представянето. Иначе имам два стелажа, които са направени, но клиента не е съгласен да ги показвам. Все пак трябва да спазвам професионална етика, съжалявам няма как. Тях ги няма в галерията.
Върнете се в началото
pablo3

МнениеПуснато на: Пет Май 01, 2009 6:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Greenhorn написа:
Ето тук си пролича липсата на секция "индустриален и продуктов дизайн".

Има много хубави неща, поздрави!

Е благодаря ти много, нямаше нужда :). Дано не досаждам много.....благодаря за приема. Да Ви кажа по-добре е от други форуми :):). На някои места направо ми изкълваха очите.
Върнете се в началото
velinov

МнениеПуснато на: Пет Май 01, 2009 6:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много се изписа, а картинки няма! Е?
Върнете се в началото
pablo3

МнениеПуснато на: Пет Май 01, 2009 6:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:
Добре изглеждат нещата, но не аз решавам това. Само го раздавай по-неформално, тук си говорим по-свободно :)

Не разбрах за коя секция кандидатстваш, ще е добре да покажеш тук 10-15 от нещата си, които ти смяташ за най-добри. Галерията ти е голяма и изисква доста ровене, а повечето хора не разполагат с подобно време.

Първо се извинявам за досадното ми и тъпанарско представяне - тип МАЛКИ ОБЯВИ. Второ имам по-добро предложение за да не изляза, че съм като онези творци дето само те си харесват работите, нека хората извадят от галерията 10-15 неща и ги оценят. Трудно ми е да преценя кое става и не. Ще се постарая все пак да извадя някои неща, по за пред хората. Надявам се да имат време, все пак форумите са за разпускане не за работа :). Mfke jdud ie kdosld;
Върнете се в началото
pablo3

МнениеПуснато на: Пет Май 01, 2009 6:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:

Първо се извинявам за досадното ми и тъпанарско представяне - тип МАЛКИ ОБЯВИ. Второ имам по-добро предложение за да не изляза, че съм като онези творци дето само те си харесват работите, нека хората извадят от галерията 10-15 неща и ги оценят. Трудно ми е да преценя кое става и не. Ще се постарая все пак да извадя някои неща, по за пред хората. Надявам се да имат време, все пак форумите са за разпускане не за работа :).
Върнете се в началото
zaheto

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Май 01, 2009 7:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Едно голямо браво! Разгледах цялата галерия и повечето неща ми харесаха, още един път браво! :)
Върнете се в началото
paniccontrol_86

Местожителство: burgas

МнениеПуснато на: Пет Май 01, 2009 8:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pablo3 :/.... още работа тря
иначе идеята за "индустриален и продуктов дизайн". избщо нее лоша
pablo3

МнениеПуснато на: Пет Май 01, 2009 10:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zaheto написа:
Едно голямо браво! Разгледах цялата галерия и повечето неща ми харесаха, още един път браво! :)

Благодаря за отзивите :)
Върнете се в началото
pablo3

МнениеПуснато на: Пет Май 01, 2009 10:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

paniccontrol_86 написа:
pablo3 :/.... още работа тря
иначе идеята за "индустриален и продуктов дизайн". избщо нее лоша

Не те разбрах точно........какво искаш да кажеш с това ":/.... още работа тря". Просто не мога да го схвана, извинявай просто не мога да ти разбера мисълта.
Върнете се в началото
velinov

МнениеПуснато на: Пет Май 01, 2009 10:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Започва да става досадно!
Върнете се в началото
pablo3

МнениеПуснато на: Пет Май 01, 2009 11:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

velinov написа:
Започва да става досадно!

По-спокойно бе човек, все още се опознавам с хората и те мен да мен да ме видят. Каквото си се нервирал. Ще извадя снимки, просто да си побъбря с колеги, да се опознаем, малко да се впиша. Просто някои хора влизат и гледат, ще извадя някои неща, не се коси :).
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети