Graphilla.com :: Преглед на тема - Трябва ми помощ, щото правя глупости.

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Трябва ми помощ, щото правя глупости.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Вто Юни 16, 2009 3:06 pm    Заглавие: Трябва ми помощ, щото правя глупости. Отговорете с цитат

Значи, каква е историята - Ставам сутринта и трябва да ходя да показвам прогрес по дипломната си работа, та изрендил съм си едно превю и отивам до папката да си го копирам на флаша.. Само дето с епичните си кашкавалени пръсти натискам едновременно дел и ентър, и после по инерция още веднъж ентър.. и дипломната я няма.. как да е, намирам софт за да върна файловете, връщам ги, картинките са файн, ма псд-тата злеее "File cannot be opened, not compatible with this version of photoshop"

Чичо Гугъл и някои колеги се опитаха да помогнат, но псд-тата си остават проблем. Ако някой е успявал да се оправи с подобен проблем ще съм му задължен ако помогне и на тая клета душа..

Та като се насмеете на случката, ако някой може да помогне... плс :)
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Вто Юни 16, 2009 3:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Найстина много неприятно! На няколко пъти ми се е случвало така да ми се повредят псд-та. Било то поради небрежно изтриване и връщане от коша или спасявани от гръмнал хард... Има програмки които найстина вършат чудеса, но трябва да са инсталирани преди да стане золума, а не след като е станала злополуката. Дано намериш начин, но докато се чудиш и маеш как да спасяваш загубеното, по добре не губи време ами скачай на фотошопа и отначало. Неприятно, но имайки в предвид малкия процнт вероятност да спасиш нещо, по-добре да не губиш време в отчаяни ошити да спасяваш нещо. Дано все пак си спестиш двойния труд.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети