Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
outis
|
Пуснато на: Нед Ное 28, 2010 5:06 pm Заглавие: Представяне: Фотография, outis |
|
|
Здравейте! :)
Казвам се Катерина, завършвам архитектура и съм на 25.
Снимките са от различни периоди; напоследък се опитвам да снимам повече и да разбера какво и защо ми харесва.
Нося на критика, смислена и от сърце. :) Thank you!
The Long Run
We're in this together
Driving miss Audrey
Beautiful Friends
d&s1
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Ное 28, 2010 5:28 pm Заглавие: |
|
|
Здрасти, има настроение в кадрите, но е трудно човек да си направи изводи от тях - може би, ако покажеш повече работи, в които си имала контрол над композиция и Светлина...?
Успех! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
outis
|
Пуснато на: Нед Ное 28, 2010 7:19 pm Заглавие: |
|
|
Привет!
Там е работата, че - поне досега - ми е харесвало да снимам повече random неща; т.е. никога съзнателно не съм композирала обектите в снимката или светлината върху тях. Просто повече снимам по пътувания, а и повече ми е пасвало като естетика.
Не съм сигурна дали имаш това предвид под контрол на светлина и композиция? Но ще пробвам да изровя и по-различни неща. :)
И благодаря за отговора :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2010 12:27 am Заглавие: |
|
|
Ами, ти имаш много голям контрол над композицията без да се налага да можеш да преместиш Планината в кадъра ;) Имам някаква бегла идея как се снима по пътувания, затова си мисля можеш и по-добре, което може да проличи като качиш още кадри, в които има повече за обсъждане, в твой интерес ще е. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2010 3:36 pm Заглавие: |
|
|
малко наполовина по темата :
рамките ти са УЖАСНИ ! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
outis
|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2010 5:04 pm Заглавие: |
|
|
snooper, имаш право; не те доразбрах първия път. Това, което мисля, че ми липсва повече обаче, е ... ъъъ, как да го кажа, някаква интензивност на съдържанието. За композицията - прав си; прекарала съм доста години във въртене на общо-взето класически добри композиции (заради архитектурата) и са ми поомръзнали, сега и там, а донякъде и с фотосите търся нещо по-различно, но си иска време, за да стане. Ба ли го. :) Не ме бива да се изразявам, но схващам мисълта ти и agree. Thank you!
Candelero, сигурна съм, че е от сърце, но под смислена разбирам нещо от сорта на "не така, ами така". без caps lock. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ducklin-th

|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2010 8:52 pm Заглавие: |
|
|
един малък съвер: прочетох, че снимаш случайни неща (random си написал ти). недей! разработвай си теми и ще видиш, че ще прогресираш _________________ MEM Studio |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Вто Ное 30, 2010 1:33 pm Заглавие: |
|
|
outis написа: |
Candelero, сигурна съм, че е от сърце, но под смислена разбирам нещо от сорта на "не така, ами така". без caps lock. :) |
А'ма разбира се, че е от сърце - съмняваш ли се ?!
>> не така, ами така :
имайки предвид, че повечето ти кадри са доста тъмни и цветни (като цяло), аз лично бих сложил чиста 50-100px бяла рамка - равномерно, еднакво оффсетната от кадровката ти. Имиджът ще изпъкне заради самия контраст.
Сигурен съм, че ще се справиш сама и без визуално показване, все пак си бъдещ архитект :) :) (no offense ) !
отностно caps-a :) :) :) явно си е свършил работата ! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xxlogre
|
Пуснато на: Чет Дек 02, 2010 12:50 pm Заглавие: |
|
|
Снимките са много готини, без последната, която няма смисъл. Рамките са излишни, снимките се лепят на паспарту и няма нужда от рамки. Всичко друго е точно, завършено и премерено. Поздравления! Фотограф си! Карай точно в този дух! Ако искаш да си съсипеш стила и излъчването на снимките и да ги лишиш от фотографска стойност, послушай съветите за "контрол над композицията и светлината"! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zgetonov
|
Пуснато на: Пет Дек 17, 2010 6:47 pm Заглавие: Представяне Фотография outis |
|
|
zingal написа:БУТУЗ 5-15-ДНИ
Колега,нещо не вдявам тая фотография кучето ли си искал да снимаш,или колибата? _________________ проверка сотрудников на полиграфе |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|