Graphilla.com :: Преглед на тема - 3D Пичове моля вижте това ...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

3D Пичове моля вижте това ...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
de`Medici

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2010 4:15 pm    Заглавие: 3D Пичове моля вижте това ... Отговорете с цитат

Реших да направя нова тема по прблем който мен ме тормози, за да може да го забележите по добре го постнах като нова тема.
Проблема е следния:
В новия си волум 90 за аксесоари за фризьорски салони
http://www.evermotion.org/modelshop/show_product/archmodels-vol-90/5491/0/0/
и там третата от ляво на дясно визуализация
кореспондира ужасно моного с
http://www.evermotion.org/vbulletin/showthread.php?t=83442
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=22143
И не мога да се оттърся от мисълта че е копирано от мен, не знам дали си въобразявам Вие кажете...
Лошо няма, но след като съм член на техния форум , барем да ме бяха попитали . Щях да им го изрендя поне да стане добре. Не знам очаквам мения..
Zing

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2010 4:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

върти ми се един въпрос у тиквата:
колко ДВД-та с модели си си купил на Евърмоушън?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
de`Medici

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2010 4:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Zing защо ме нападаш веднага .... не съм го казвал с тон че са крадци и мръсници, всеки краде. Просто исках да го споделя с вас и да видя дали не си въобразявам че са копирали дизайна ми . Даже с удоволствие бих им го ренднал поне да изглежда по добре хе хе. Пийс[/quote]
Bethoven

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2010 4:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами това което ми се набива в очите е, че първо нямат нищо общо. Второ, дори и да беше едно към едно, какво от това? Сцена ли си пускал?

А и първия въпрос на Зинг е бая уместен. Колко си купил, че да се оплакваш? Какво са ти взели? :)
de`Medici

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2010 4:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Идята беше да изпреваря евентуално някой да не реши че съм копирал идята си оттам..
de`Medici

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2010 4:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не се оплаквам пич даже се кефя донякъде ако е така . Нека да ме копират . Най наракя от кога чакам
Zing

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2010 5:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

de`Medici написа:
Zing защо ме нападаш веднага .... не съм го казвал с тон че са крадци и мръсници, всеки краде. Просто исках да го споделя с вас и да видя дали не си въобразявам че са копирали дизайна ми . Даже с удоволствие бих им го ренднал поне да изглежда по добре хе хе. Пийс

Питам просто :)
шото ако беше купил 10 ДВД-та с техни модели, снимаш ги и пишеш гневен мейл започваш с вашта мама йебем поличку матерну и т.н. аз затва ли ви рана ве ей! Ше ще пратя целия Юри да ви огази с танковете! па тогава пиши по техния форум колко са лоши

а шом Евърмоушън са те копнали, значи си ГУД!

И вместо да им пишеш по форума драсни им един мейл и се разберете да им го изрендиш 1000 по-добре от тяхното и да го има твоето име или неков ДВД бонукс и хем ти феймъс хем те хапи! Нема нужда от мелодрами, извлечи ползва от ситуацията.
Върнете се в началото
Candelero

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2010 5:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

de`Medici написа:
Не се оплаквам пич даже се кефя донякъде ако е така . Нека да ме копират . Най наракя от кога чакам

само се дръж за Земята, да не вземеш да се надуеш сега ! :)
Радвай се ... Бро, :) :) :) квото такова !
de`Medici

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2010 5:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mоже и да сте прави . Млко рязко реагирах тази сутрин като го видях. Явно ми се е насъбрало и от вчера кото си видях 4-5 интериора на страницата на неква фирма дето въобще не са ме питали...
http://www.mebeliobkov.com/ & реф http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=20468 ама да е само един ама то всичките им са мои...
Candelero

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2010 5:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

еееееееееее, па - ставаш ФЕЙМЪС , кво ревеш ! :) :)
Чак да ти завиди човек ! :)
Zing

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2010 5:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

еми на феймъз си!
кво лошо, мен не ме крадът :)

и не бързай да им се обаждаш, а отиди на място или с адвокатче ако ти се занимава с права авторски. И не скачай на евърмоушън, че и на тях им писнало ама много повече от теб, че те ако решат да ти скочат ще гледаш небето на полигони :)
Върнете се в началото
de`Medici

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2010 5:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ХА ха ок мерси за съвета.
ALFRED HITCHCOCK

Местожителство: с. Косталево /Врачанско/

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2010 7:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

всички са нахвърлиха като хиени :))

нека и аз да си отхапа нещо , хората са прави то кой не копира :) аз го казвам с ръка на сърцето
Psyho-Logic

Местожителство: Vraca

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2010 9:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Прав е брат ми.
Аз не помна дали съм копирал нещо ма ако ми падне ша го копна веднага,щом е далавера неква
или нещо такова :P
абе копираите се яко че 2012 иде
Върнете се в началото
Alexander Petrov

МнениеПуснато на: Чет Ное 25, 2010 8:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен пък ми харесва повече варианта на евърмоушън! Композицията е балансирана, има обем и простор, чиста е. Твоето е претрупано с елементи, криво е, бая си мазал с фотошопа. Определено хората там са мислили като са направили тази сцена.
Понеже спомена някъде - дизайн, та да попитам. Не се ли нарича подреждането на някакви готови елементи - аранжиране, и как смяташ каква ли е разликата между аранжирането и дизайна. И друго ми е интересно, защо ли пък тези "плагиати" са решили да направят шкафчетата черни??? Дали пък не са преценили, че все пак във фризьорския салон има бои и други препарати?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
de`Medici

МнениеПуснато на: Чет Ное 25, 2010 10:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

6a6o. Всеки има право на лош вкус.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети