Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
CRIPY
|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 1:10 pm Заглавие: Zdraveiite. Predstaviam vi se :) |
|
|
Hi
az sym student /vse oshte/ V kurs - hudojestvena grafika i multimedia.
ot 2 dodini i niakakvi meseci se zanimavam profesinalno s graphic design i predpechatna podgotovka. Obshto vzeto kachestvnite raboti sa malko poradi red prishini, koito predpolagam na vseki koito raboti /ne za sebe si/ sa izvestni.
Kogato razgledah graphilla.com mnogo se izkefih, zashtoto vidiah che v Bulgaria ima i istenski profesionalisti, koeto slaga mnogo novi celi za men.
Bi jelal da se prisaedenia kam vas. Sami precenete dali zaslujavam.
www.cripy.hit.bg - malko ot rabotata mi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miracle_bg
|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 1:26 pm Заглавие: :) |
|
|
emi 4ove4e ... neznam.. ama toku 6to me ubedi totalno da si ostana matematika i informatika i da ne se bluskam v specialnosti s grafika :) _________________ Everything comes with a price |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 1:43 pm Заглавие: |
|
|
Logoto e slabo i ot tam ... i vsichko drugo ot parvata chast. CI e zanimanie seriozno, osobenno, kogato v ineto prisastva dumata "design"
Vorata chast sashto ne e vpechatlitelna. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 1:47 pm Заглавие: Re: Zdraveiite. Predstaviam vi se :) |
|
|
Ами добре дошъл. Разгледах нещата на страницата.
Логото изобщо не ми хареса. Прекалено е хаотично. И двата фонта са неподходящи. Особено първият. Акцента трябва да е на Спайдър а ти си го написал с най-нечетливия фонт на света и то с outlines. Графичния елемент - паячето е забутано между двата надписа а трябваше над него да поработиш. Ако го беше уголемил и сложил встрани от един четлив и подреден надпис, логото ти щеше да е 50% готово.
За другите неща какво да кажа като са базирани на това лого.
Предлагам ти да качиш още някои неща.
А и това много не го разбрах:
CRIPY написа: | Obshto vzeto kachestvnite raboti sa malko poradi red prishini, koito predpolagam na vseki koito raboti /ne za sebe si/ sa izvestni.
|
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 3:26 pm Заглавие: |
|
|
momche... vidiah samo "logoto". spider se pishe s I. dano v mulimediata da ne si otnovo v mazeto! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 10:51 pm Заглавие: |
|
|
Не ми хареса логото на Spider Web Design - надписа SPIDER е доста нечетивен, а фактически именно той трябва да се набива на очи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2003 12:24 am Заглавие: Comentar |
|
|
Abe moje i da sam slaba rajia ama teia neshta se edno 6 godishno momche si e igralo s Photoshop i bez da e iskalo e sazdalo nekvi san marino laina |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2003 10:06 am Заглавие: Re: Comentar |
|
|
ironhacker написа: | ... bez da e iskalo e sazdalo nekvi san marino laina |
човека може и да е слаб дизайнер, ама ти на кво отгоре се изказваш по тоя начин, нещастнико, а? ... ти видя ли си твойте неща бе, специалист неземен ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dimple

|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2003 4:26 pm Заглавие: |
|
|
tova beshe qko :) _________________ Аз съм своя собствен малък идол, независим и недосегаем, колкото абстрактен, толкова и абсурден. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dimple

|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2003 4:29 pm Заглавие: |
|
|
xaxaxax shto istrihte na 4oveka posta ?
za protokola SIMPLI ne ti simpatiziram :) _________________ Аз съм своя собствен малък идол, независим и недосегаем, колкото абстрактен, толкова и абсурден. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2003 9:46 pm Заглавие: |
|
|
за логото - без коментар
за визитката: концепцията като цяло ми се струва сбъркана. Не мисля 4е искам такава визитка. Лигото и фона защо са в един цвят, няма никакъв контраст? Слогана с тези бели букви не се чете лесно! Плюс това са и големи! Само фонта ми харесва.
Гърба е пълен кич!
Флаера - много шарения въпреки двутонието като цяло. Огромни шрифтове, които са разхвърляни и не се 4етат заради шарения фон в който преобладава бялото. снимките с този дърт шадоу са направа не на място, ако го нямаше как да е...!!! _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
larky

|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2003 11:21 am Заглавие: Re: Comentar |
|
|
SIMPLI написа: | ironhacker написа: | ... bez da e iskalo e sazdalo nekvi san marino laina |
човека може и да е слаб дизайнер, ама ти на кво отгоре се изказваш по тоя начин, нещастнико, а? ... ти видя ли си твойте неща бе, специалист неземен ... |
Moite uvajeniq bate ama trea li da sam super dizainer che da imam mnenie po vaprosa nezavisimo che mnenieto mi e otvratitelno
модерирано.
и мойте уважения. треа.
нещо мисля че не сте му на нивото на SIMPLI.
сдържайте се. иначе се получава нещо като надвикване от различни кабинки в един градски кенеф.
р1д. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|