Graphilla.com :: Преглед на тема - .:: Metal World ::.

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

.:: Metal World ::.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Abbath

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Вто Сеп 30, 2003 11:48 am    Заглавие: .:: Metal World ::. Отговорете с цитат

Zdraveite... Pochti sym siguren, che shte opliuete toia sait (na vas kato, che li vi e vgradena taq opciq :) ) i vse pak... eto edin screenshot:

Daite nqkakvi prporyki!
Abbath

МнениеПуснато на: Вто Сеп 30, 2003 11:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Zashto toia forum nqma edit, sbyrkah linka i trqbvashe da dam novo mnenie!?
Abbath

МнениеПуснато на: Вто Сеп 30, 2003 11:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Vsyshnost tova ne e krainia variant... She ima logo otstrani, sorry, che snimkata ne se vijda, ama v momenta sym v comp lub i ne moga da q sloja!

Moje bi trqbva da se smeni fonta na butonite v header-a?! Az pone taka mislia!
roje

МнениеПуснато на: Вто Сеп 30, 2003 12:07 pm    Заглавие: Re: .:: Metal World ::. Отговорете с цитат

Abbath написа:
Zdraveite... Pochti sym siguren, che shte opliuete toia sait (na vas kato, che li vi e vgradena taq opciq :) ) i vse pak...

Misli6 li 4e e moderno da se idva tuk s kafevi ga6ti? Poreden slu4ai ... proqvqvai pove4ko samuvajenie, m8 ... ako byde oplut ima seriozni 6ansove da stane dobyr ... ni6to li4no ... za samiq site no comment ima si web masters te 6te ti kajat i po-dobre gi razberi pravilno ...

Uspeh
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
NOX

МнениеПуснато на: Вто Сеп 30, 2003 1:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

li4noto mi mnenie, kato 4ovek deto ne razbira mnogo ot eweb design ama vse pak gleda...
Vsi4kite ti metalni 4asti sa ili pocinkovani (menuto v lqvo) ili brushed metal ( headera), tova pone na men mi drazni okoto mnogo, stoi mnogo kato kolaj, opitai se s drug metal, ako skash da e metal razbira se:) ryjdi senki, takiva mi ti raboti
ltl_bee

Местожителство: Plovdiv - Bulgaria

МнениеПуснато на: Сря Окт 08, 2003 2:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

tva ne izglejda kato praveno ami kato nqkoi tutorial, ot nqkoi buton vzet teq deto gi ima navsqkyde i spread po site-a, hi4 ne stoi, grozno e
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Окт 08, 2003 10:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ltl_bee написа:
tva ne izglejda kato praveno ami kato nqkoi tutorial, ot nqkoi buton vzet teq deto gi ima navsqkyde i spread po site-a, hi4 ne stoi, grozno e

Еееееее :) Човека може да се обиди като му кажеш тъй "грозно е"!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
firefox

Местожителство: #b612

МнениеПуснато на: Сря Окт 08, 2003 12:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мне, не е грозно. даже става - тълпата горе вдясно придава някаква атмосфера - да се неначудиш :) (дори дигиефекта с линийките дето повече приляга на електро-сайтовете не ми изглежда несъвместим с метълите :) Чудо... )
само горе вляво - синьото и сивото полета ми стоят голо, плачат просто за някаква текст украса в стил заглавието на LotR за да си личи, че е метъл сайт все пак :)
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Окт 08, 2003 2:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

firefox написа:
мне, не е грозно. даже става - тълпата горе вдясно придава някаква атмосфера - да се неначудиш :) (дори дигиефекта с линийките дето повече приляга на електро-сайтовете не ми изглежда несъвместим с метълите :) Чудо... )
само горе вляво - синьото и сивото полета ми стоят голо, плачат просто за някаква текст украса в стил заглавието на LotR за да си личи, че е метъл сайт все пак :)

Ибааме се начи? :)))) Дубреее.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети