Graphilla.com :: Преглед на тема - T-Shirt design

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

T-Shirt design

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dreado

МнениеПуснато на: Съб Окт 11, 2003 6:28 pm    Заглавие: T-Shirt design Отговорете с цитат

Искам да си отпечатам една картинка на тениска ,и се чуда кой е най-добрия начин. Рисунката сам си я направил аз, дори ;} и

има и цветен вариант. мислех си че е вазможно да се пририсува направо варху плата с текстилни бои ,ама аз сам неспособен

да го направя. ай кажете кой е по-добрия вариант?! Имайте предвид че изображението е сравнително сложно, по точно ,не е

само 2-3 вектрора...

ПС : знам че има подобна тема ,ама немога да я намеря ве хора...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ltl_bee

Местожителство: Plovdiv - Bulgaria

МнениеПуснато на: Съб Окт 11, 2003 6:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ima firmi koito otpe4atvat kartinki na teniski ot PC izobrajeniq, dava6 im snimka ili kartinka i te ti otpe4atvat kakvoto ti trebe =)
Hackum

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Съб Окт 11, 2003 7:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако искаш сам да си го направиш, единия вариант е с текстилна боя и шаблони. Само че е малко трудно да се приготвят шаблоните и после да се оцвети ако е сложна картинката.

Друг вариант е да си купиш принтерна хартия за отпечатване на тениски. Изпринтваш картинката на такъв лист хартия и после с ютия я залепяш на дрехата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dreado

МнениеПуснато на: Нед Окт 12, 2003 4:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

baf ,za takvaz hartiq ne bqh chuval ... she zema da si kupa da probvam dali she stane. Pak za teq firmi det webmastora spomena ne gi znam kade sa i she trqa da tarsq. ako ti znaesh kade v pld ima takiva havi pishi mi edno pm4e

doskif
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети