Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
hammerhead
|
Пуснато на: Пет Ное 14, 2003 4:26 pm Заглавие: 3d grafika |
|
|
Hi na vsichki. Vishte sega az sum nov v tozi forum..enov v smisul che sega se registrirah inache samo chetoh mneiq ot mesec nasam..
Ta ideqta mi e slednata gledam hora predstavqt theni neshta tuk ... i reshih i az da pokaza neshto... Poneze ne znam kak stva priemaneto po specializiranite razdeli na foruma... Mersi za vnimanieto.
Poveche moi raboti na http://hammerhead.data.bg
... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Ное 14, 2003 5:04 pm Заглавие: |
|
|
Значи, аз още сутринта ти гледах сайта и се чудех кога ли ще се представиш. 3-4 пъти се връщах да го разглеждам за да не пропусна нещо. И на Моргота му го показах и му викам: Морготе, тия деца ше ни изедад хлеба, да знаеш!
Морги остана безмълвен. Може и да се е задавил....
- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Пет Ное 14, 2003 5:06 pm Заглавие: |
|
|
eee taq data.bg !!!
ka4i nqkyde da vidqt i drugite :(( _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Ное 14, 2003 5:15 pm Заглавие: |
|
|
Даааа, качи! Нека видят всички. :)
Картинката я бива, ама не е зле да поработиш върху текстурите. Този PLATEOX2.JPG е добра основа за метална текстура, но не е зле все пак да си остане само в основата. Иначе като цяло е невероятен напредак тая картинка.
Между другото за какво ти трябваше да се регистрираш 2 пъти? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hammerhead
|
Пуснато на: Пет Ное 14, 2003 5:36 pm Заглавие: |
|
|
mi Registrirah se dava puti zashtto se poluchi bug..Tamun misleh da pisha na admina da mi iztrie stariq account zashtto sled kato se registrirah ne poluchih meila za aktivaciq i uvisnah ...dobre che ima oste edin meil... zashto stariq mi e zaet.... sazalqvam za tova naistina....
Inache Plate Ox si e super textura ... az si q polzvam navsqkade za rust po metala... smenqm samo bump mapinga
site'a mi ima mirro na http://robotic.hit.bg moga da kacha grafikite si i tam... ama horata ot chuzbina pak nqma da vidqt nishto.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Ное 14, 2003 5:54 pm Заглавие: |
|
|
hammerhead написа: | mi Registrirah se dava puti zashtto se poluchi bug..Tamun misleh da pisha na admina da mi iztrie stariq account zashtto sled kato se registrirah ne poluchih meila za aktivaciq i uvisnah ...dobre che ima oste edin meil... zashto stariq mi e zaet.... sazalqvam za tova naistina....
Inache Plate Ox si e super textura ... az si q polzvam navsqkade za rust po metala... smenqm samo bump mapinga
site'a mi ima mirro na http://robotic.hit.bg moga da kacha grafikite si i tam... ama horata ot chuzbina pak nqma da vidqt nishto.... |
Da be da... za tozi sait goworq :)) I oshte edin imashe tam s edna istoriika w introto :) Mnogo zabawni neshta prochetoh tam. :)
Za plateox2.jpg, ami da hubawa textura e, ama macwai q malko tam otgore da ne i lichi tolkowa che e tq. Towa imah predwd da sedi w osnowata. A inache taq kartinka srawnena s ostanalite, e golqm napredak. Te ostanalite gledam che sa ot minalata godina, taka che towa e ok. Uspeh.
A za dwoinata registraciq, prosto se chudeh, ne che e problem. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zs_cGk#hъH8cl1()oW

|
Пуснато на: Пет Ное 14, 2003 6:06 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм в България и нищо не виждам. Да не си го изтрил? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hammerhead
|
Пуснато на: Пет Ное 14, 2003 6:26 pm Заглавие: |
|
|
Spacer>> Kato gledam si porazgledal delata mi...svali si igrichkata mi i filmcheto s neq... kazva se Alien Destroyer III ... no tva kakto i da e ... v tozi forum malko hora shtese zainteresuvat ot programirane ... Inache za animaciite... ama i te sa na data.bg
A enshtot koeto ne rabiram e kakuv e problem da si lichi che texturata e tazi koqto is varvi s max'a ..nishto losho ne vizdam tq za tova e slozena...sega da q prikrivam... neznam .. ianche ako ne vi haresva moze da q popromenq.... A inache neznam koi moi grafiki si gledal.. tezi v directoriqta /designer na data.bg li? ianche tezi v http://hgs.hit.bg sa ot gamedev proekta mi i sa prosto prednaznacheni za drugo za tva sa grubovati i nedodqlani :)
Gavanski>> shte ti kacha toxic_city.jpg na ftp'to ti za da q vidish ... predpolagam tova e problema s data.bg 'to i ne vi q pokazva vav foruma right....
Rdam se che se opravi accounta mi ...extra..mersi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hammerhead
|
Пуснато на: Пет Ное 14, 2003 6:31 pm Заглавие: |
|
|
Gavanski>> sorry che postvam otnovo ... ama tova ftp e super bavno... hosta bulgarski li e? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Ное 14, 2003 6:36 pm Заглавие: |
|
|
hammerhead написа: | Gavanski>> sorry che postvam otnovo ... ama tova ftp e super bavno... hosta bulgarski li e? |
Abe tq i kartinkata ti ne e kato da ne e 400K... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|