Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bluelemon

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2003 3:05 pm Заглавие: Predstaviane |
|
|
Reshih i az da se predstavia 4e tia mnogo slojna sistemata ama v dira verno mnogo gluposti se pishat tuka gledam dosta po napred sa neshtata. Mi tva e poslednoto deto sam pravil izvan rabotno vreme. Menu za edin loby bar na hotel v Plovdiv. Otstrani se reje bialoto do sinia kontur. Lice i grab sa 2 stranici. Malko sa se skapali ot kompresiata neshtata i cvetovete kato gi konvertnah kam RGB ama to tva e iasno de :) Snimkite sam gi pravil az. I tva e. :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2003 3:11 pm Заглавие: |
|
|
умрем братче за тоя неразгадаем шрифт... па 99% от менютата са с него... нещо като "менюджийски" фонт тва :)
бтв - за снимките - треаше да снимаш на подложка близка до фона на дизайна - щот сия имаш гадни бели чаши :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2003 3:16 pm Заглавие: |
|
|
title ne mi haresva opredeleno - tozi orel da ne e logoto na hotela?
gornia i dolnia text sa golemichki i machkat orela, a triugulnicite s nishto ne doprinasiat. mai, mai redesign.
a i da ne si izbode nikoi prustite po shtancata:) _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2003 3:16 pm Заглавие: |
|
|
Фонта верно е трудно читаем
за снимките - ами то това лесно се оправя
начини много - дори просто боядисване помага _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bluelemon

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2003 3:46 pm Заглавие: |
|
|
Mi kvo da vi kaja to i ne zaviseshe samo ot men ama te tva si haresaha. Orela verno e logoto ama ne sam go mislil az :) Btw ve4e e pusnato. Pe4atano e na printer i verno imashe krajok po rakodelie riazaha go na raka stava vapros za 20 menuta. :) baia riazane padna i posle se laminira. Za shrifta zna4i A4 e menuto tuka ne se 4ete i zaradi kompresiata ina4e e 12 punka mislia e dostata4no golem, no mersi za kritikata drugia pat shte postna neshto predi da go pusna :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2003 4:50 pm Заглавие: |
|
|
Ми що показвате неща за които не сте убедени че са добри пък после се оправдавате? Цитат: | Mi kvo da vi kaja to i ne zaviseshe samo ot men ama te tva si haresaha.
|
А иначе в момента не мога да го видя....ма като съдя по реакциите... _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bluelemon

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2003 5:17 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | ::лого::тип::Ми що показвате неща за които не сте убедени че са добри пък после се оправдавате? |
Ne se opravdavam vse pak vseki si ima li4no vijdane. Az darja na neshtata koito sam pravil makar i niakoi da ne mi haresvat tolkova no se raboti za klienta ne za sebe si. Kakto i da e de. Sorry ne sam iskal da prozvu4i kato opravdanie. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FallenAngel

|
Пуснато на: Сря Дек 10, 2003 11:57 am Заглавие: Iako e, lemone |
|
|
Ferno si pravi, comersiala na purvo miasto, riadkost sa poruchkite, deto mojesh da napravish izcialo sam.
Obache ferno gadnia orel razvalia peizaja... :) _________________ ++Santo Domini++ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|