Graphilla.com :: Преглед на тема - nova!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

nova!

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
de_si

МнениеПуснато на: Чет Дек 25, 2003 1:12 pm    Заглавие: nova! Отговорете с цитат

Zdraveite :)
Mnogo se kefq, 4e popadnah na tozi forum, za6toto se razglejda to4no tova, koeto mi e interesno i iskam da u4a. I ne e samo fotografiq ili samo grafi4en design, ami vsi4ko na kup, pri tova kato 4e li dosta kompetentni hora se navurtat naokolo.
Az oba4e suvsem ne sum profesionalistka (no mi e interesno) i zasega moga da pokaja samo snimki. Eto nqkolko:
http://rack5.free.evro.net/free2/bepppo/Desito/
Vsi4ki sa praveni s PRAKTICA MTL5 (po-vuzrastna e ot men, no vur6i rabota :)) az sum si proqvqvala filmite az sum si kopirala snimkite, scan-irala sum gi i posle malko sum gi retushirala na photoshop.
umiram za kritika!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
de_si

МнениеПуснато на: Чет Дек 25, 2003 5:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ama za6to nikoi ne pi6e :(
Върнете се в началото
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Чет Дек 25, 2003 5:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

moderatorkite na fototo sigurno praznuvat niakude:)na men sminkite mi haresvat, intersno mi e kak si gi retushirala ima mnogo stranen feeling v niakoi ot tiah:)A otnosno komments - po praznicite poseshtaemostta pada zabelejimo taka che ne se puashi
ovendelon

МнениеПуснато на: Чет Дек 25, 2003 5:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

welcome, mnogo nastroenie ima vyv photos (mra4no edno takova, bash kato za mene)
kefqt me neshtata
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Дек 27, 2003 12:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Критика, а?! Недей да "умираш за критика", че понякой път такива неща ще чуеш, че верно ще умреш! :-))
Нещата ти са хубави, има мисъл в тях. Продължавай!

п.п. Това с детенцето "в буркана" как ми хареса! :-)
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Дек 28, 2003 2:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

детенцето е трепач
и портрета на девойката ми хареса
и изобщо нещата като цяло, но ретуша ми е в повече, седи като твърде увеличавана картинка и после люсната с блър
ама нещата определено ми се струват интересни
добре дошла
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети