Graphilla.com :: Преглед на тема - glava

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

glava

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mastodont

МнениеПуснато на: Сря Дек 17, 2003 2:58 pm    Заглавие: glava Отговорете с цитат

http://www.lubbo.free-host.com/glava.jpg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mastodont

МнениеПуснато на: Сря Дек 17, 2003 9:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

daite malko kritika, de:))))
Върнете се в началото
Soul)S(urvivor

Местожителство: The Edge

МнениеПуснато на: Сря Дек 17, 2003 10:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Chovek az ne znam kakva kritika ochakvash ot 1 glava.Ami dobre si q napravil, no dai oshte neshta da vidime.Mene lichno ne mi dopada ustata
i nai veche tiq bivni koito ne znam kakvo prednaznachenie imat.Izglejdat
che vseki moment shte mu padnat.Are dai oshte i ako imash celi figuri shte bude po-dobre.
bein

Местожителство: Outer Haven

МнениеПуснато на: Съб Дек 20, 2003 6:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mi dobree,ama mnoo plosko mi sedi neshto(osobenno gornata chast na glavata).Dobre shee da pusnesh nesho drugo.....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Съб Дек 20, 2003 6:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Gotina e:)))Izkrivil si q malko obache - ustata, bivnite i ochite sa v razlichn ploskosti i prespektiva vse edno samo oblastta na ustata e zavurtiana kum nas...Nz de kato izkliuchim tva e mnogo got:)Pokaji oshte ako imash?
Biofusion

Местожителство: USA

МнениеПуснато на: Нед Дек 21, 2003 12:33 am    Заглавие: za ustata sum suglasen Отговорете с цитат

vij ima ideq v nego, haresva mi technicheskoto izpulnenie. No spored mene ne e postignato emotionalnoto znachenie (imam vpredvid che za mene dobra glava e kato go pogledna da si kaza "Ebasi mamata tova me plashi" . A i imam chuvstvoto che si "vzel" ideikata ot nqkade naprimer

http://www.giger.com/ Opala sorry ako burkam :) naistina sorry, prosto malko mnenie da puskam i az :)
mastodont

МнениеПуснато на: Вто Дек 23, 2003 3:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hahaha prav si mnogo prili4a na toq, deto si mi go dal za primer(osobeno v ustata) no ti garantiram 4e za purvi put go vijdam:)- suvpadenie:)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети