Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
amateur

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2004 1:14 am Заглавие: |
|
|
Na purvata draskanica ne mislq 4e o4eto gleda nakudeto trqbva(kum televizor4eto), a na vtoroto mai hvurlenata sqnka ot nosa mi izglejda MNOGO tupo.Posuvetvaite me. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2004 1:33 am Заглавие: |
|
|
поработи върху черепа
ама преди това може и върху кубчетата за да оправиш перспективата
значи сега по въпроса за черепа не върви оправданието че това не е съвсем човек, щото винаги каквито и деформации да има те си следват някаква логика, а не може да деформираш нещо, преди то да стане нормално, щото се получават парадокси като сплескано теме, огромна челюст, която отива на мястото на ухото, счупен нос, присадено око и т.н. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2004 1:45 am Заглавие: |
|
|
uh...
Mersi za kritikata.Oba4e koq kartinka to4no ima6 predvid.
Ako ne znam za koe to4no me kritikuvate nqma da mi e mnogo lesno da popravqm gre6kite si.Ni6to li4no ama vse pak 6te e dobre da znam vurhu kakvo trqbva da rabotq. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2004 2:12 am Заглавие: |
|
|
mim написа: | поработи върху черепа
ама преди това може и върху кубчетата за да оправиш перспективата
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2004 2:17 am Заглавие: |
|
|
Kub4etata qsno.Mersi za koeto.
No za koi 4erep stava farpos?
Za 4i4koto dolu v dqsno na purvata ili na ple6ivata kaki4ka na vtorata? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2004 3:43 am Заглавие: |
|
|
amateur написа: | Kub4etata qsno.Mersi za koeto.
No za koi 4erep stava farpos?
Za 4i4koto dolu v dqsno na purvata ili na ple6ivata kaki4ka na vtorata? |
Priemi go obshto :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2004 5:36 pm Заглавие: |
|
|
Blagodarq:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2004 11:04 pm Заглавие: |
|
|
....ve mnoo mazano-overspill...apropo,ne si trij hlebnata guma v backgrounda-mnoo nehigieni4no...ina4e risunaka e mnoo surov...nekak neglize,pro4ee sjuzeta su6to e ne4istopluten ...kompoziciq=zero...kato +..moem da dobavim-na4enki na tursena stilizaciq na formite....derzaj...USPEH !!! _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2004 1:24 am Заглавие: |
|
|
batMAN написа: | ....ve mnoo mazano-overspill...apropo,ne si trij hlebnata guma v backgrounda-mnoo nehigieni4no...ina4e risunaka e mnoo surov...nekak neglize,pro4ee sjuzeta su6to e ne4istopluten ...kompoziciq=zero...kato +..moem da dobavim-na4enki na tursena stilizaciq na formite....derzaj...USPEH !!! |
Da prav si za vsi4ko.:)Vinagi rabotq mnogo zacapano.
Za sujeta - mi takuv prosto nqma.Ili po to4no ima ne6to takova ama otna4alo kato po4nah da go draskam ne znaeh vuob6te kakvo pravq i izvednuj gledam nqkvo oko sedi na edin prust i tupee.Ta su vikam tui oko bahti samotnoto ni jena si ima ni ni6to i vikam dai da npraq ne6to i izvednuj ko stana...Puk za stilizaciq ... ne sum kompetenten po vuprosa.Nikoi ne mi e kazval k'vo e tui.V universiteta ima6e mai nekvi takiva lekcii ama koi ti hodi na lekcii:)Ne e li to da udari6 edna bira otprede na slunce ne stava.
mai mnogo gluposti pisah.Kakto i da e.Mersi za kritikata:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2004 2:12 am Заглавие: |
|
|
amateur написа: | batMAN написа: | ....ve mnoo mazano-overspill...apropo,ne si trij hlebnata guma v backgrounda-mnoo nehigieni4no...ina4e risunaka e mnoo surov...nekak neglize,pro4ee sjuzeta su6to e ne4istopluten ...kompoziciq=zero...kato +..moem da dobavim-na4enki na tursena stilizaciq na formite....derzaj...USPEH !!! |
Da prav si za vsi4ko.:)Vinagi rabotq mnogo zacapano.
Za sujeta - mi takuv prosto nqma.Ili po to4no ima ne6to takova ama otna4alo kato po4nah da go draskam ne znaeh vuob6te kakvo pravq i izvednuj gledam nqkvo oko sedi na edin prust i tupee.Ta su vikam tui oko bahti samotnoto ni jena si ima ni ni6to i vikam dai da npraq ne6to i izvednuj ko stana...Puk za stilizaciq ... ne sum kompetenten po vuprosa.Nikoi ne mi e kazval k'vo e tui.V universiteta ima6e mai nekvi takiva lekcii ama koi ti hodi na lekcii:)Ne e li to da udari6 edna bira otprede na slunce ne stava.
mai mnogo gluposti pisah.Kakto i da e.Mersi za kritikata:) |
....hubavo e ,4e ne6to te durpa da draska6...maybe-nekva emociq te 4ovurka,btw postaraj se da q ove6testvi6,kato q oble4e6 v nekva smislena ideq,nekvo poslanie,posle potursi naj- dobriq na4in na interpretirane na temata,kato q razviva6 vuv varianti(s njuansi i v razli4ni posoki) ...sire4 iskam da kaza :vkaraj misleneto si v sistema(...nekoi daskali neprekusnato povtarqt,4e risuvaneto e mislene,i edva togava emociq...)....i rezultatite nqma da zakusneqt ...hehehehe _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2004 2:16 am Заглавие: |
|
|
Sigurno si prav.Ama na men misleneto ne mi se otdava mnogo:)
Blagodarq za mudriqt suvet.Shte se postaraq za v bude6te da se vuzpolzvam ot nego:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2004 2:25 am Заглавие: |
|
|
amateur написа: | Sigurno si prav.Ama na men misleneto ne mi se otdava mnogo:)
Blagodarq za mudriqt suvet.Shte se postaraq za v bude6te da se vuzpolzvam ot nego:) |
....basi...ako iska6 da napredva6 v risuvaneto -6te ti se nalozi da si poma4ka6 mozuka ...heheh...mi to vseki obi4a da pie bira na pripek;)pro4ee,6tom si q dokaral do foruma ...nema se izmukne6 lesno ;))) _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2004 2:35 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | ....basi...ako iska6 da napredva6 v risuvaneto -6te ti se nalozi da si poma4ka6 mozuka ...heheh...mi to vseki obi4a da pie bira na pripek;)pro4ee,6tom si q dokaral do foruma ...nema se izmukne6 lesno ;))) |
hahaha.kartof ma4ka li se?:))))))))))
a puk za foruma hi4 ne6ta i da sa izmukvam:)trqbva nasila da ma izritate:))(e sia ne zna4i da ma izgonite de). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|