Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2004 11:55 pm Заглавие: paliachoo - smeite se :) |
|
|
Та значи, да не ми се карате много /ше го преживея все някак :)/ но явно имах малко време за губене и понеже този форум възроди отдавна прашясалото творческо мислене в някои ъгълчета от сивото ми вещество реших, че е време да взема палцала и четката.... освен това докато се чудех какво да нарисувам отговорът сам дойде :)
Опитах се да направя някакво жалко подобие на палячо - какво мислите, ще се радвам на каквато и да е критика, защото тука срещнал линкове за доста интересни книжки, който ме светанаха за някои неща в рисуването.
много приказвам....
концепцията за структурата я направих на корел, но после и Photoshop са намеси...признавам, че малко припряно рисувах...
много се извинявам!, че мога да ги кача само на български сървър....но не вярвам да е голяма загуба.
И все нещато по които си падам не отстъпиха и реших да удостоя творението си с едно петминутно лого.
ваш ред е.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Яну 28, 2004 12:02 am Заглавие: |
|
|
ne iskam da zvu4a grubo no... tozi palq4o e ko6maren.. ama ne kato tozi na St. King... tozi e kofti narisuvan... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Яну 28, 2004 12:22 am Заглавие: Re: paliachoo - smeite se :) |
|
|
sebastianz55 написа: | ... имах малко време за губене... |
Ако ти "времето за губене" го ползваш за рисуване, значи ще стигнеш точно където си в момента! В средата на Никъде!
sebastianz55 написа: | ...реших да удостоя творението си с едно петминутно лого. |
Да удостоиш кое?! С какво?!
А да, и да те светна, че петминутно лого няма! И като почне някой да ми изкарва секундомера и да ми обяснява кое за колко минути е направено... това какво оправдание ли е?! На кой мислиш че му дреме за колко минути си го направил?! Като почнете с тия извинителни бележки направо луд ставам!
Ако искаш де направиш някога, нещо изобщо, което да е стойностно, му отдели толкова време колкото е нужно! Не 5 минути и не във "времето за губене"! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Сря Яну 28, 2004 12:30 am Заглавие: |
|
|
ok
оценявам мненията - всеки ден научаваш нещо ново :)
друго.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Яну 28, 2004 1:08 am Заглавие: |
|
|
mi az tova si go obqsnqvam s mnogo tejko psihi4esko sytresenie v detstvoto...kakvo sa ti napravili klounite 4e taka zle se otasqsh s tqh??? Btw teq knijki deto gi 4etesh...pro4eti gi pak _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|