Graphilla.com :: Преглед на тема - paliachoo - smeite se :)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

paliachoo - smeite se :)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Вто Яну 27, 2004 11:55 pm    Заглавие: paliachoo - smeite se :) Отговорете с цитат

Та значи, да не ми се карате много /ше го преживея все някак :)/ но явно имах малко време за губене и понеже този форум възроди отдавна прашясалото творческо мислене в някои ъгълчета от сивото ми вещество реших, че е време да взема палцала и четката.... освен това докато се чудех какво да нарисувам отговорът сам дойде :)
Опитах се да направя някакво жалко подобие на палячо - какво мислите, ще се радвам на каквато и да е критика, защото тука срещнал линкове за доста интересни книжки, който ме светанаха за някои неща в рисуването.
много приказвам....

концепцията за структурата я направих на корел, но после и Photoshop са намеси...признавам, че малко припряно рисувах...
много се извинявам!, че мога да ги кача само на български сървър....но не вярвам да е голяма загуба.
И все нещато по които си падам не отстъпиха и реших да удостоя творението си с едно петминутно лого.

ваш ред е....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Яну 28, 2004 12:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ne iskam da zvu4a grubo no... tozi palq4o e ko6maren.. ama ne kato tozi na St. King... tozi e kofti narisuvan...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Яну 28, 2004 12:22 am    Заглавие: Re: paliachoo - smeite se :) Отговорете с цитат

sebastianz55 написа:
... имах малко време за губене...

Ако ти "времето за губене" го ползваш за рисуване, значи ще стигнеш точно където си в момента! В средата на Никъде!
sebastianz55 написа:
...реших да удостоя творението си с едно петминутно лого.

Да удостоиш кое?! С какво?!
А да, и да те светна, че петминутно лого няма! И като почне някой да ми изкарва секундомера и да ми обяснява кое за колко минути е направено... това какво оправдание ли е?! На кой мислиш че му дреме за колко минути си го направил?! Като почнете с тия извинителни бележки направо луд ставам!

Ако искаш де направиш някога, нещо изобщо, което да е стойностно, му отдели толкова време колкото е нужно! Не 5 минути и не във "времето за губене"!
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Сря Яну 28, 2004 12:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ok
оценявам мненията - всеки ден научаваш нещо ново :)
друго....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
NOX

МнениеПуснато на: Сря Яну 28, 2004 1:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mi az tova si go obqsnqvam s mnogo tejko psihi4esko sytresenie v detstvoto...kakvo sa ti napravili klounite 4e taka zle se otasqsh s tqh??? Btw teq knijki deto gi 4etesh...pro4eti gi pak
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети