Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2004 6:25 pm Заглавие: RAD Video tools |
|
|
Nqma chovek kojto da ne e chuval za tezi pichove...az mnogo im se kefq i vinagi sym si izpolzval bink za...,obache dneska si vikam da vidq kakvo pravi Smacker-a(i za kvo sedi toz buton do Bink-a adjeba). I napravo ostanah ocharovan. Naistina malko po-golqm stava file-a, no pyk mi izvadi po-hubavo kachestvo ot binka(prosto kakvoto i da praveh bink mi slagashe edni pixeli na edno mqsto i tova to, a Smacker-a napravo me zastrelq - mnogo izchisteno mi kompresira file-a)...Puskam tema da kajete vie, tezi deto ste se sblyskvali s dvata kompresora, kakvo vi e mnenieto za tqh i vyobshte koj ot dvata izpolzvate, zashto i t.n....:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2004 6:30 pm Заглавие: >>> |
|
|
>>> Аз не съм чувал за тия пичове.
Никога не съм ползвал бинк.
Аз не съм се сблъсквал с двата компресора.
Тия които си изказват мнението по-надолу
нека обяснат някой неща. 10х _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chokoboko
|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2004 12:35 am Заглавие: smacker, |
|
|
..kompressira na 256 tzviata :) Ima edni liubimi stari animatzii v starkraft-a deto sa machkani s nego. A bink-a mu e naslednik.
Novoto za mene e, che bink-a pravi *.exe. Delona naskoro pokaza neshto prekrasno s bink kato exe. Da kazva toi poveche, che iavno e spetz :-P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2004 6:01 pm Заглавие: |
|
|
za 256-te cvqta neshto me symnqva..kakto i da e... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2004 10:07 pm Заглавие: |
|
|
единственото преимущество на тоя кодек е екзето. с дивекс може да се направи по добра компресия и е по използван. освен това като се тръгне да се обръща обратно от бинк на ави има проблеми. е все пак в сравнение с синепак-а и индеото е направо велик:) за mpeg не говоря понеже за него много трудно може да се намери читав енкодер... жалко! добър кодек е и куик тайма ако се направи както трябва. освен това той е дота разпространен и това за него е плюс. бинк-а в заключение мисля е сравнително добър енкодер ама не е много разпространен и го спасява екзето. то затова най вече се използва в гейм индустрията да се компресират кинематиците. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|