Graphilla.com :: Преглед на тема - едно мастодонт.ком лого

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

едно мастодонт.ком лого

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tn1

МнениеПуснато на: Пон Мар 15, 2004 9:44 pm    Заглавие: едно мастодонт.ком лого Отговорете с цитат

Трябва да е лого за фрий сървър. Картинката (#1) си я бяха харесали. Аз им я векторизирах, но не им хареса. Направих и варианти на #3. Този ми се струва походящ за пред хора. Не че го харесаха де... в момента на сайта стои #1 :(

Как ви се струва? :)
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Мар 15, 2004 9:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tova mi prili4a na tatko Barba poslednoto :)

neznam no ne mi haresva tova 4e stilizaciqta e razli4na za razli4nite 4asti na mamuta, bivnite imat detail, daje i gunki po hobota ima, a krakata sa mnogo ob6ti...... neznam, ma na men tova ne mi haresva

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
TT2

МнениеПуснато на: Пон Мар 15, 2004 9:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нъц... опрости повече.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Гавански
12:55 Am

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Мар 15, 2004 10:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако разбирам правилно картинка номер 1 прави собствениците си щастливи.
пита се: защо тогава се прави каквото и да е било друго?:)

нека си я ползват щом са си я харесали, пък и ако наистина я харесват едва ли опростяването ще доведе до резултат който да им хареса повече.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Hackum

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Вто Мар 16, 2004 12:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Да, и според мен нека да е картинка 1 ... и на мен ми харесва. Само сложи подходящия надпис и е готово.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Вто Мар 16, 2004 11:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

в #2 не е трябвало да го правиш линеарно ... освен това си загубил от липсата на фонт, а графичната част и шрифта представляват цялостно решение.

ето как го виждам аз

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mim

МнениеПуснато на: Вто Мар 16, 2004 11:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

само дето не съм сигурна че му ходи сплескан шрифт на слона, може би нещо по-монолитно
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Вто Мар 16, 2004 12:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mim написа:
само дето не съм сигурна че му ходи сплескан шрифт на слона, може би нещо по-монолитно

по монолитно ше стане леко длъжко..... много букви, много нещо... па и с com накрая......
mr_j

МнениеПуснато на: Вто Мар 16, 2004 12:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз мисля че в #3 има хляб стига да се постигне обща стилизация на обекта, но това едва ли ще промени мнението на собствениците...
Върнете се в началото
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Вто Мар 16, 2004 1:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mim написа:

дето вика maceman-а - става длъжко с по-тлъст фонт ... то и тоз не е най-цвете, ама как да му обясня на човека какво имам впредвид ... и трейса на мамута е колкото да го има ... абе така го виждам аз ... ако си го хареса човека - да си го разработва.
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Вто Мар 16, 2004 1:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mr_j написа:
Аз мисля че в #3 има хляб стига да се постигне обща стилизация на обекта, но това едва ли ще промени мнението на собствениците...

#3 e като мамут след неандерталски караминьол- ни крачета, ни опашка, ни хобот са му останали..... за ушета да не говорим...
tn1

МнениеПуснато на: Вто Мар 16, 2004 2:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
mr_j написа:

#3 e като мамут след неандерталски караминьол- ни крачета, ни опашка, ни хобот са му останали..... за ушета да не говорим...

ami te zatova izcheznaha.. pomnite li? ;))

shte si go rabotia oshte. prosto biah reshil che stava za pred hora. ami obarkal sam se! :))

blagodaria vi za komentarite.
i na simpli za otdelenoto vreme!
mr_j

МнениеПуснато на: Вто Мар 16, 2004 3:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
mr_j написа:

Не съм казал че този е варианта на стилизация който е удачен, точно обратното, да се работи в посока стилизация от първоначалния. А нивото на детайлност в #1 ми се стува далеч от истинита, било то и уеб лого.
Върнете се в началото
borkataboy

МнениеПуснато на: Вто Мар 16, 2004 4:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Послушай dreamer! Вариант 3, ама не толкова стилизиран, по-"конкретни" форми! Успех;-)))
::лого::тип::

Местожителство: Offline

МнениеПуснато на: Вто Мар 16, 2004 4:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Начи... зависи кво ще целиш. Щом клиента си е щастлив (както каза Гавански) с този натурния мамут, слагай му един приличен фонт и аре, живи здрави, логото е готово некакси! Ако ли пък се заиграеш и успееш да убедиш клиента от смисъла на това да има уникално лого, мисля че с прост трейс и дооправяне не става. Трябва си яко стилизация и още много много търсене....Успех!
TT2

МнениеПуснато на: Вто Мар 16, 2004 10:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ъм, сетих се за нещо интересно - защо не го направиш да прилича на рисунка в стена на пещера? Хем са доста опростени, хем мастодонтче. Но пък не знам, тия .com-и, технологии, пък пещерни рисунки...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети