Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
The_Cat

|
Пуснато на: Съб Май 29, 2004 2:12 pm Заглавие: za predstavyaneto mi |
|
|
v obshti linii ne hranih nikakvi iluzii 4e shte buda dopusnat na 1-vo ili na koeto i da e 4etene, no naistina mersi na si4ki det mi pisaha po temite... shtot mi stava yasno che sam tam det si misla che sam...IN THE BEGINING! mamka mu... ama nishto... se pak jelanie ima, taka 4e she spra da va tormoza v tozi forum i she si postvam ciganiikite v GRAPHILLA za seki! Nadyavam se 4e she budete se taka kriti4ni, shtoto pri mene drug nachin da sa naucha nyama... osven da me kritikuvat... ama samo ne ma se4ete iz krusta... mola va... _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Май 29, 2004 6:24 pm Заглавие: Re: za predstavyaneto mi |
|
|
The_Cat написа: | v obshti linii ne hranih nikakvi iluzii 4e shte buda dopusnat na 1-vo ili na koeto i da e 4etene, no naistina mersi na si4ki det mi pisaha po temite... shtot mi stava yasno che sam tam det si misla che sam...IN THE BEGINING! mamka mu... ama nishto... se pak jelanie ima, taka 4e she spra da va tormoza v tozi forum i she si postvam ciganiikite v GRAPHILLA za seki! Nadyavam se 4e she budete se taka kriti4ni, shtoto pri mene drug nachin da sa naucha nyama... osven da me kritikuvat... ama samo ne ma se4ete iz krusta... mola va... |
Айде стига, не се шашкай, нещата които правиш хич даже не са лоши, има тук там да се доизкусури, но я някой тука да си каже дали някога е направил перфектната работа, без грешки и т.н. Просто няма такива, стягаш се сега, и ако си сериозен /в което не се съмнявам/ ще стане работата. Е виж на ники линковете дето ти даде, някой друг туториал и какво правят професионалистите по форумите, то така се краде занаята ;) Айде пожелавам ти успех, и очаквам да ни изненадаш съвсем скоро :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Съб Май 29, 2004 8:03 pm Заглавие: |
|
|
eeeeeeeeee stoplihte dushata na vushlivoto kote ;) _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|