Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 2:08 pm Заглавие: 3ds max question... |
|
|
Хмм... може и да ви се стори мноооого тъп въпроса, но имам следния проблем, който понякога ме дразни: скоростта на курсора на мишката се променя(става значително по-бавно, няма ускорение) като пусна макса и бачкам в неговия прозорец. Мина ли в друг прозорец обаче - Explorer, PS или каквото и да било друго, скоростта си е както съм я нагласил и си има ускорение и всичко. Забелязал съм, че в Maya става същото и ми е много странно... предполагам, че е нещо свързано с OpenGL и дисплея откъм Windows-a, не знам точно.
Някой ако изпитва същите задруднения да каже, случвало ми се е на няколко машини и с различни мишки/драйвери... Ако знаете решение ще е гот.
Ади успехи :) _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 3:08 pm Заглавие: |
|
|
az do sega ne sym imal takiva problemi.....na kakyv windows si? _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 4:53 pm Заглавие: |
|
|
OpenGL driver NIXON ti e problema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NURBOS
|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 12:28 pm Заглавие: |
|
|
Аз също мисля, че проблема е в драйверите. Работя на Maya и не забелязвам да има някаква разлика в скороста, преди малко пробвах макс-а, там също няма.
Да не би проблема да ти е от видео картата?...Пробвай с преинсталация на VGA драйверите, ако не стане ще го мислим..
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 1:04 pm Заглавие: hmm daa |
|
|
mdaam... shte da go vida toz driver hmm... mersi za vnimanieto _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|