Graphilla.com :: Преглед на тема - За медиците...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

За медиците...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
String

МнениеПуснато на: Съб Юни 19, 2004 2:22 am    Заглавие: За медиците... Отговорете с цитат

хм ... , според мен, савсем малко шансове им останаха на тия хора , измачиха ги ей!!!Баси работата
та на вапроса ... , върти ми се от някое време една идея из главата та реших да посте ,та имаше една идея за 3дфилмче в 3d.bg та моята идея е подобна но не заради филмчето като 3д изпълнение а като съдаржание , в смисъл идеята ми беше , че тия хора (либииците) живеят като ,в някакав напално различен свят с напълно различни разбирания за начина на живот от нашите , та имах в предвид , че едно социално филмче показващто невраждебност а това какво виждаме ние в смъртното наказание.Нашите разбирания за взаимоотношения и начин на живот разните морални ценности които би трябвало да имаме , гледна точка за това което се се е случило там и не на последно място показващто по някакав начин идеята на човешките права, но неизменно свързано с проблема на осъдените ни сънародници и съдбата на заразените деца , някак си би въздеиствало въру тези хора тяхната омраза и желание за мъст . Да говоря за либииците всъщност не е съвсем невъзможно ако от тая работа излезе нещто, то да стигне то тях.Мисля , че не нужно това да бъде пълнометражен вилм , 5-10 минутки без думи с емоционални characters наистина могат да накарат човек да се замисли и да събудят състрадание в него .
Доста хора поеха инициативата да съдеистват на Българските медици
,опитват се да въздеистват на либииските политици които определено не могат да се борят с гнева на народа си , но ние бихме могли да изпратим послание чрез това клипче точно на Либииският народ и ако спечелим привътженици или поне смекчим омразата на някои от тези хора като ги накараме да се отнесат с рарзбиране то ще сме ударили точно в целта .
Аз лично смятам че ще мога да убедя двамата си колеги(много добри професионалисти) да отделяме по 2-3 часа на ден и ще можем да представим в разумен срок всякакви интериори и згради на добро ниво.
Наоколо са се събрали всички нужни за това хора може да се получи нещто с наистина добро качество и с идеална цел пък ако свърши и това за което е замислено цена няма да има ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети