| Предишната тема :: Следващата тема   | 

| Автор | 
		Съобщение | 

vaseto

| 

Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 10:03 am    Заглавие: malko pomosht | 
				     | 

| 

zdravejteiskam da vi popitam kak vi se struva tazi navigacija kojato sme izbrali za saita ni.

poneze kolichestvoto informacija kojato shte minava ne e malko i se chudehme kak da struktorirame neshtata izbrahme tozi variant.

bih zelal da polucha njakakvi predvaritelni mnenija na stranichni hora, pak i povecheto tuka ste profita v oblasta na web-a

eto linkcheto

http://temp.zavas.org/uht_yellow.php

za cvetovete njama da govorim, i na men mnogo ne mi haresvat

pozdravi 

vasil _________________ Нека бъдем по-добри !!! | 

| 

| Върнете се в началото | 
		 | 

| 

Аватарче

| 

Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 10:49 am    Заглавие: Re: malko pomosht | 
				     | 

| 

| vaseto написа: | 	 		  zdravejteiskam da vi popitam kak vi se struva tazi navigacija kojato sme izbrali za saita ni.

poneze kolichestvoto informacija kojato shte minava ne e malko i se chudehme kak da struktorirame neshtata izbrahme tozi variant.

bih zelal da polucha njakakvi predvaritelni mnenija na stranichni hora, pak i povecheto tuka ste profita v oblasta na web-a

eto linkcheto

http://temp.zavas.org/uht_yellow.php

za cvetovete njama da govorim, i na men mnogo ne mi haresvat

pozdravi 

vasil | 	  

emi stawa taz navigaciq spored mene - pri polozenie che sa tolkoz mnogo links. no mi sa struwa che trea da gi otdelish po kategorii... 

sa - werno che namene nemi e qsno kwo e adjeba UHG - i moje bi shte stane qsno kat ima i content - NO - navigaciata e hubawo da e izqsnena i bez contenta. 

Probaj razlichnite "sekcii" da sa s razlichni colori - ili s razlicni njuansi na edin color moje bi - ili puk da slozish Headlinks - da e qsno koe za kwo sa otnasa. | 

| 

| Върнете се в началото | 
		 | 

| 

|