Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bile

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 10:48 am Заглавие: web site за критика |
|
|
ами ето това е - правих го за един конкурс, чиито срокове за жалост изпуснах. завършен е на 95% примерно. тоя клуб се бара за тежкарско еротично заведение в ретро стил... не успях точно да постигна тоя джиджан гъзарски ретро стил в картинката, но нямам време в момента да се занимавам... а, да - мадамата не е особенно фотореалистична /сенки и прочие/, но ми хареса как малко нереално се получи. като материали имах само въпросната дама, на jpg с доста лошо качество. иначе липсва още малко eye candy - обекти предимно. цялата история е флаш. ъъъ друго не се сещам...
 _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 11:00 am Заглавие: |
|
|
(o: много готско
уменията ми не позволяват да коментирам повече (о:
брао |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 11:08 am Заглавие: |
|
|
tva hubavo izglejda :) az bih probval malko po realistichni da izglejdat tez hartii, klameri spirali i t.n.
Po tva deto si pisal obache:
Toia dirty style (neznam kak da go nareka) ne izglejda vubshte "тежкарско еротично" i "ретро". Tva moe si subektivno mnenie :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 11:15 am Заглавие: |
|
|
дам... избягах от темата за "тежкарското еротично"... =/ получи си се най-обикновенно позатъркано меню... а за реалността - нямах време да си играя повече =( но предвид факта че изпуснах сроковете, за кеф може и да го довърша =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 12:12 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | az bih probval malko po realistichni da izglejdat tez hartii, klameri spirali i t.n. |
Ицо ми то май идеята на човека е да не изгеждат съвсем реалистични... примерно така напревени на мен повече ми харесват детайлите затова си прав че е субективно ....
ще се радвам много да го видя реализиран сайта |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 2:02 pm Заглавие: |
|
|
Ехаааа, браво!
Наистина малко си избягал от първоначалната цел, но сайта е много интересен :> Браво пак! _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jasab

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 3:23 pm Заглавие: |
|
|
гениално е реализиран, свалям ти шапка, забелязал съм че този вид флаш сайтове са тромави, и ми е интересно да го видя в флаш, за да видя движенията, какво си направил, за да би избегнеш... изключително ми е интересно и ще ми е полезно :))) _________________ HELLOFREAKS |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 7:16 pm Заглавие: |
|
|
10х на всички =)
ще го реализирам във флаш /просто за идеята/, но чак когато намеря малко свободно време, че сега много напечено =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 7:29 pm Заглавие: |
|
|
edin wapros Bground paterna sam li go prawi, stoto ako si ti mno dobre si se sprawil:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 7:32 pm Заглавие: |
|
|
nubizus написа: | edin wapros Bground paterna sam li go prawi, stoto ako si ti mno dobre si se sprawil:)) |
честно казано - не знам =)
в един фолдър са смесени тези, които съм правил аз и тези от к10к... но май конкретният е мой =)) ще прегледам к10к и ще кажа със сигурност _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 8:14 pm Заглавие: |
|
|
spored men samo menuto ne si e na mqstoto, ako ostavish imeto samo v tozi banner shte izglezda baq po-dobre, a na menuto da otdelish malko po-skromno prostranstvo, inache vsichko e baq pro izglezdashto...i kakata :) _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|