Graphilla.com :: Преглед на тема - ISP Website

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ISP Website

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kalmar

МнениеПуснато на: Съб Окт 02, 2004 3:30 pm    Заглавие: ISP Website Отговорете с цитат

eto s kakvo se zanimawam naposleduk
http://www.einet.bg/~kalin/cable/
komentari i kritiki sa dobre do6li.
RoT

Местожителство: София / Разлог

МнениеПуснато на: Съб Окт 02, 2004 4:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да почна аз критиката.
1-вото нещо което забелязвам е таз стрялчица дето ти е над навигейшъна и надоло. Май мястото много многн е и е там, или пък ако държиш на нея, сложи и некаф бордър за да се отличава повече. Особено най-отдоло, дето се вижда само малка част от нея - напрау ги махни на тва място. Без тях ше е по-добре.
2-рото нещо е надписа 'Новини'. Той на картинката ли ше си се намира ? Ако се отнася точно до дясната колона до нея(както аз преценявам) мястото не и е на картинката. Можеш да опиташ да сложиш тоз надпис, както си направил при "Промоции" и "Контакти".

Иначе добре се е получило - харесва ми, въпреки че изглежда малко странно при по-голяма разделителна :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
uaH

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Нед Окт 03, 2004 5:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен, ще е по-добре, ако няма празно масто между навигацията и обектите под нея.
Ще и по-добре, hover-a на <a> да се долепя до обекта под него.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
rainbow

МнениеПуснато на: Нед Окт 03, 2004 11:21 am    Заглавие: sorry za lipsata na cyr Отговорете с цитат

Navigaciyata moje da mine, no bez strelkata otgore. Ako vse pak dyrjish da ima strelka - tazi strelka ne stava, opitai s druga.
Zagledai se i v nadpisa (ako moje da se nareche "logo") gore - lyavo, ne smyatash li che ne se vyrzva s otanalata chast ot stranicata?! Golyam mi izglejda nadpisa, ako moje dori shrifta da smenish..
Akcenta vyrhu snimkata li tryabva da pada?
Moje bi shte e po-dobre da se akcentira vyrhu informaciyata t.e. sydyrjanieto vmesto tazi GRAMADNA snimka.. ..i toku vij se poluchilo..
mundar

МнениеПуснато на: Нед Окт 03, 2004 12:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

na mene bukwite mi izglejdat mnogo malki i na navigation-a i na raznoto info deto go ima .. moje da sym nedospal ili monitora da se e blurnal sam :):) 1024x768 ? e malki sa mi 800x600 she e got sigurno :)
Kato cqlo te pozdrawqwam za snimkata koqto si izbral i 4ak se o4udih kak ne e nekwo opti4no ili UTP jilo :) ili nqkuw konektor .. ama kakto kaza po-gorniqt user akcentirai wurhu infoto
i na flash4eto ne mojesh li da mu udyljish powe4e frames da ne se loop-wa tolkowa byrzo?
za strelkite .. ostawi samo gornata da pokazwa kwo e selektirano demek ako se dwiji sus click na ceni .. posle na uslugi i t.n. e dobre ama ako shte si sedi samo tam ..neshto ne se wryzwa
kalmar

МнениеПуснато на: Нед Окт 03, 2004 4:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

blagodarja Vi za komentarite i preporykite. 6te widja kak wyrwjat ne6tata i 6te promenjam v dvizhenie. imajte predwid 4e wsi4kite preporyki se probvwat. ako wi se zanimawa linka 6te se promenja s napredwaneto, taka 4e ako wi se zanimawa prowerjawajte.

otnosno 6rifta i az si mislja 4e e malyk, no pyk na 17'' 1280x1024 se 4ete.

10x o6te vednazh
Venny

МнениеПуснато на: Пон Окт 04, 2004 7:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

zdrasti!
Napravi mi vpechatlenie che pishe "Naberi skorost", kato gledam momicheto i momcheto praviat tochno obratnoto - spirat.
Spored men e po dobre da gi slojish taka che da sa na 5 - 10 metra sled starta a ne edna krachka sled finala.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети