Graphilla.com :: Преглед на тема - Visionary Art, ot ArtDream

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Visionary Art, ot ArtDream

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ArtDream

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Мар 13, 2005 7:20 pm    Заглавие: Visionary Art, ot ArtDream Отговорете с цитат

Здрасти на всички,бих искал да ви покажа картините си,
ще се радвам да чуя мнениа, а и други които работят в тази посока,пишете ще се радвам...
http://sabin.nm.ru/
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Lady Vader

Местожителство: Bs

МнениеПуснато на: Пон Мар 14, 2005 2:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Sega nqmam mnogo vreme da razglejdam, no mnogo hubavi neshta, cvetovete sa prekrasni i ima osobena atmosfera :)
mort1eg

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 10:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ave...malko tvarde "Visionary" i tvarde "art" mi idvat :/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 2:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Уникални са...мисля че съм го казвал, ама пак...Особено Ангелите:) Брутални Ангели са т'ва. В смисъл не че са груби, нетактични, кървави или неописуемо жестоки, а в добрия смисъл на брутални. Т.е. Адски много ме кефят тези Ангели:) Цветовете, които ползваш също очевидно са характерни за стила ти, който го има с купища навсякъде в нещата ти...абе браво, хвала!:)
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пон Мар 21, 2005 9:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Opredeleno mi haresvat ,no ima o6te kakvo da se zelae.Vpe4atlenie mi napraviha ´the awakening´ i ´helios´ i znae6 li za6to za6toto tuka kompoziciqta ti e nai dobra, nqma ni6to izli6no.Imam edin vupros za6to risuva6 na durvo, platnoto ne ti li dopada, no edno e sigurno po tozi na4in ne6tata se doblizavat do ikonite :-)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети