Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
NikoharD

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 3:25 pm Заглавие: FiXar |
|
|
Относно името на фирмата, коментарите са излишни, ясно е каква е асоциацията. В случая търся градивна критика за дизайна на самия сайт.
Логото и сайта са моя изработка. Не се получи нещо сайта и затова търся помощ. Не се представям ама няма де другаде да пиша тука.
fixar.org
Предварително благодаря на отзовалите се. _________________ Колкото и да се въртиш, гъза ти е все отзад. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 3:40 pm Заглавие: |
|
|
Махни бевела и много от проблемите по визията ще се изчистят.
На моменти ако държиш на обемен ръб замествай с Иннершадоу на обратен ъгъл(да е отдолу а не отогре както е по дефолт), или Сатин но при изключена отметка "Инвърт" за да обикаля по края на леера а не да стои в средата му този ефект.
Предполагам онова чудо под менюто дето е три реда сиви наблъскани нечетими букви ще си го оправиш.
А инак... задълбал си според моя скромна милост само в една посока и това ти пречи да си изчистиш структурата в страницата. Поради което виждаме
Едно огромно и гарнирано с каквото се сетиш лого, твърде сбито в междуредие меню. Твърде малки шрифтове на, всичкото отгоре бевеланти, там долу в дъното....абе...бевел.... :)
Айде успех:) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NikoharD

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 3:47 pm Заглавие: |
|
|
Eй тва търсех точно. Градивна критика:). Ще пробвам нещата, щото явно фотошопа още има твърде много тайни за мен. Но да видим кво ще излезе. Хикс-а на логото е твърде зловещо пресилен, ама човека така го харесва. Ще видим кво може да се направи. _________________ Колкото и да се въртиш, гъза ти е все отзад. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NikoharD

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 4:20 pm Заглавие: |
|
|
Много яко, мерси. Ще ми е от great help. _________________ Колкото и да се въртиш, гъза ти е все отзад. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Io_the_STEALTH

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Като гледам логото + част от страницата, би трябвало да оставя илюзия за (изометрично) 3D, но нещо като цяло изглежда доста плосък. Та ако се стремиш към по релефен вид на сайта според мен трябва да наблегнеш върху сянката (хвърлена от обектите) на по-горните "платформи" така да се каже, както и на менюто + бутоните.
Както каза @niki michailov също трябва да пооправиш менюто, прекалено малко е особено спрямо сравнително големите обекти в сайта и логото ...
За логото мисля че трябва да акцентираш само на 1 от буквите в надписа, явно по-изразено и по-красиво е "Х"-то, за това "ар"-то след това може да се сбие малко, да се премахне окото от "а"-то и да стане почти симетрично цялото - Х-то да е в средата. _________________ "Винаги когато хората ме хвалят много се притеснява, че когато свършат да го правят ще са пропуснали нещо" - Жул Верн
_________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|