Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nrg333

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 12:45 pm Заглавие: flyer April Plazma |
|
|
яд ме е, че неможах да го доизкосуря. В Пловдив се харчат много здраво :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 12:51 pm Заглавие: |
|
|
mi dobre de, az kato idvah v tui club shte ne videh nikade chernokoji... kriete gi a?:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soaron

|
Пуснато на: Пон Апр 04, 2005 8:59 am Заглавие: |
|
|
бравос, много стилно :-)
ма то туй традиция при теб де ;-)
само един кусур - мен лично ме малко ме дразни тая гърбица, дето се е получила между двете глави.
изобщо - цялото им тяло ми седи някакси уродливо.
може би ако се виждаше поне една ръка... нищо, че ще ти развали симетрията... _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Пон Апр 04, 2005 9:22 am Заглавие: |
|
|
Супер е...)!
btw, лично мнение - нали сте се натъквали на феномена дизайнът или самата визия за едно заведение да е далеч повече cool от самия club:) за мен по отношения на Plazama така стоята нещата, впечатляващ дизайн за events и нищо осбено като place;( _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Апр 04, 2005 2:45 pm Заглавие: |
|
|
Add :) има такива моменти за които споменаваш... но няма лошо и даже е за предпочитане adv. designa да е на ниво както в случея, виж как работи :)
Колкото до показаното, тхъмбс ъп! :)
Чудя се кога най-после НРГ333, ще дойде да бачка при мен за една сериозна заплата :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Пон Апр 04, 2005 9:05 pm Заглавие: |
|
|
ето флаера на сървър достъпен за всички
Цитат: | нали сте се натъквали на феномена дизайнът или самата визия за едно заведение да е далеч повече cool от самия club:) за мен по отношения на Plazama така стоята нещата, впечатляващ дизайн за events и нищо осбено като place;( |
тук не съм съгласен, почти не се сещам за заведение от подобен тип да може да се похвали с подобен дизайн. (от октомври 2004) има генерална пормяна в интериора в който и аз имам някои заслуги :) ще постна картинки да видите :)
Цитат: | Чудя се кога най-после НРГ333, ще дойде да бачка при мен за една сериозна заплата :) |
всеки стига до един момент в който вече му писва да прави всичко за слава и за собствено удовлетворение. мисля, че при мен много скоро ще дойде този момент и нищо чудно да правим скоро яките работи с бат имплант или с някой като него. И на мен ми се бачка с добри екипи и с клиенти които да плащат на фотографи за снимки. Писна ми да правя всичко със снимки от интернет и да се нагласям според снимките които имам а не да си нагласям снимките според това кво ми трябва. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2005 9:36 am Заглавие: |
|
|
Цитат: |
nrg333:
... всеки стига до един момент в който вече му писва да прави всичко за слава и за собствено удовлетворение. мисля, че при мен много скоро ще дойде този момент и нищо чудно да правим скоро яките работи с бат имплант или с някой като него. И на мен ми се бачка с добри екипи и с клиенти които да плащат на фотографи за снимки. Писна ми да правя всичко със снимки от интернет и да се нагласям според снимките които имам а не да си нагласям снимките според това кво ми трябва |
Mnoo dobre kazano i na miasto. Cool |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|