Graphilla.com :: Преглед на тема - Мразя тъпи критики

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Мразя тъпи критики

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Grotesq

Местожителство: Булгаристан

МнениеПуснато на: Съб Апр 30, 2005 3:00 pm    Заглавие: Мразя тъпи критики Отговорете с цитат

Значи с мисълта,че ше ми теглите една майна,може и неколко татковци също,искам да се оплача от некъдърната критика в графилата.
Не говоря само за критикуването на мои неща,а въобще.
Писна ми от хора,които могат единствено да говорят за неестествено голямата пушка на мадамата и как щяло да и се счупи вратленцето от тежеста на фашистката каска дето и е на главата или пък,"Това зелено на чорапите и ми навява спомена за сопола на баба и тая рисунчица направо ме натъжава,така че моляте промени си концепцията така че да ми хареса и ако може по чалга го дай че се котира" или мнение от рода "това не ме кефи!!!!!!!!!!!".
Еми освен че по досаден и свадлив станах покрай подобни мнения и КПД-то ми спадна защото освен злобни и безсмислени нападки никва морална подкрепа не се оказва на младите или подрастващи демек сега започващи таланти.Нищо конструктивно не се казва,за да недай си боже да си загубим от ценното време отделено специялно за глупости вместо да му напишеме на тоя пич нещо дето ще го тласне в правилната насока.
Абе темата е дълга и широка и все по глупава ще става с всеки отгвор.

Нокс знам те че пръв ще се обадиш и ще ми наговориш некви *(&^*%^&$) ама това е майна и ти си бръщолевиш само некви празни приказки и още си търсиш некъв кумир да му се лепнеш и боготвориш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Апр 30, 2005 3:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма да е Нокс пръв.
Говориш глупости, вземи пий един валериан и боядисай яйцата. И ти си тръгнал днес да пишеш безсмислени коментари, спри се, докато е време.

Весел празник!
NOX

МнениеПуснато на: Съб Апр 30, 2005 3:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

priqtelju mlad...edinstrenoto ne6to, koeto moje teb d ate tlasne v pravilnata posoka e da padnes i da uspeesh da si zasegnesh nqkakvi nervni okon4aniq v mozy4eto, koito otgovarqt za mislovnata deinost nad nivo refleksi!
bulLET

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Май 03, 2005 10:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

кви таланти бе...
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Вто Май 03, 2005 11:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

bulLET написа:
кви таланти бе...

е на тва му се вика офффф...

за коментарите... каквото се показва такива са коментарите... изводите секи си ги вади за себе си... с мрънкане не се постига нищо... бегай да работиш!!!:D

;)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети