Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Io_the_STEALTH

|
Пуснато на: Сря Апр 13, 2005 4:05 pm Заглавие: Флаер (+ плакат) вектор WIP |
|
|
Фирмата се занимава със фотография на хора по дискотеки и клубове. Целта на флаера е да визуализира по комичен начин сцена от нощен клуб.
Съответния стил на рисуване не ми е много присърце, но пък тези които го зададоха доста им хареса моментния резултат => вече е платен и подлежи на минимални промени. Толкова им хареса, че в последствие искат да го обработя и да направят плакат от него.
Скица:
high
Флаер:
high
Съответния е правен само на Corel (предимно DRAW и малко Photo paint) поради някои законови съображения, а и ще има и няколко надписа отгоре които не са койзнае колко важни.
Очаквам коментари/критики :)
П.С. Почти на 90% е готов според поръчителите (аз неща да коментирам, щом им харесва така - здраве да е) _________________ "Винаги когато хората ме хвалят много се притеснява, че когато свършат да го правят ще са пропуснали нещо" - Жул Верн
_________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Сря Апр 13, 2005 4:13 pm Заглавие: |
|
|
spored men moje da se poraboti po ideite za interesni situacii :) tazi ne e ot nai-interesnite koito moje da se seti 4ovek... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Апр 13, 2005 10:51 pm Заглавие: Re: Флаер (+ плакат) вектор WIP |
|
|
Io_the_STEALTH написа: | Фирмата се занимава със фотография на хора по дискотеки и клубове. Целта на флаера е да визуализира по комичен начин сцена от нощен клуб.
|
... при флаиер-а .. на мен часовника много ми запчилича на мерник от снайпер..? не знам.. дали се връзва с фотографията и комедичността :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 8:30 am Заглавие: |
|
|
на мен нещо не ми харесва, може би начина на рисуване
ето ти някои картинки за ориентир:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 10:53 am Заглавие: |
|
|
nrg333 - не че начина им на рисуване на тези е много хубав :))
но определено са по-шарени... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 3:28 pm Заглавие: |
|
|
Незнам, от рисуване не разбирам, но определено мисля, че като става въпрос за клубове и дискотеки трябва да е колоритно :) А що не го направите със снимки |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Io_the_STEALTH

|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 7:36 pm Заглавие: |
|
|
Мисля, че трябваше да излглежда нещо м/у това:
и графиките от сайта на jason-brooks, но за 2-3 дни посмърно немога да постигна подобни резултати ... пък и на сегашен етап на познатия би ми отнело поне двойно повече време на нормалното за което биха се направили и със сигурност доста повече от 2-3 дни :)
@ByteSize целта на съответното е доста по различна, изпълнението нулево :) ... знам си, няма да коментирам :) _________________ "Винаги когато хората ме хвалят много се притеснява, че когато свършат да го правят ще са пропуснали нещо" - Жул Верн
_________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 11:00 pm Заглавие: |
|
|
Io_the_STEALTH написа: | но за 2-3 дни посмърно немога да постигна подобни резултати ... пък и на сегашен етап на познатия би ми отнело поне двойно повече време на нормалното |
Интересно ми е тогава как ги омая хората, че на теб да ти поръчат? За без пари ли го правиш?
П.П. не се заяждам, но адски ме гложди любопитството _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пет Апр 15, 2005 12:12 am Заглавие: |
|
|
Sorry za OFFTOPIC-a....
Кажете ми моля, кое е ФОНТ-а на сайта на BROOKS,...
това с което е написано << SHOP >> & << PORTFOLIO >>
10x _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Io_the_STEALTH

|
Пуснато на: Пет Апр 15, 2005 2:19 am Заглавие: |
|
|
Juana написа: |
Интересно ми е тогава как ги омая хората, че на теб да ти поръчат? За без пари ли го правиш?
|
Ми аз ако на това разчитах ... съвсем гол и бос да ходя ... :)
Тук случая е по различен ... Но подобни неща изпадат 1 път годишно, пък и това е малко от това кото правя за тях... _________________ "Винаги когато хората ме хвалят много се притеснява, че когато свършат да го правят ще са пропуснали нещо" - Жул Верн
_________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MoonShine

|
Пуснато на: Пет Апр 15, 2005 2:15 pm Заглавие: |
|
|
много е странно според мен да се рекламира фотография с илюстрация... _________________ мнението на автора понякога не съвпада с гледната му точка |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|