Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Hof

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 11:06 am Заглавие: A Moveable Feast |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 11:43 am Заглавие: |
|
|
Страхотна гадост е:)) как можа да измислиш този пиърсинг?;)
бтв, има ли някакъв конкретен повод да нарисуваш това или просто....? _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 1:22 pm Заглавие: |
|
|
mdam ;) ma nastroenie ;)) makar i nasilstveno :)
zabelejka - lipsva kontrast - nqma ti gi highlights... osven tova mislq maaalk osi prekalil s mekite 4etki i e po4nalo da se pozamazva..vkarai malko detail i shte stane shediovyr! _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 1:27 pm Заглавие: |
|
|
адски ме кефи тази илюстрация !!!!! ше ме прощаваш кека, ама според мен не е прекалил с меките четки - цялата работа си се връзва идеално, като визия..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 1:33 pm Заглавие: |
|
|
mne sym syglasen - TI shte me proshtavash skypi mi Maceman, ama gore na khm...shapkata naprimer ima omazani petna, stoi nezavyrsheno... zadnata i 4ast podskazva 4e e lyskava - glanc.. a v blizkiq plan nqma takaza materialnost... drugoto mqsto (kato me iznudvash da byda konkreten) e rozata - tama e pretupano syshto.. o4ertanieto na 4elustta ima nujda ot maaalko refleks i shte svetne..okolo o4ite syshto e malko ednakvo razraboteno.. ushite iskat malko vnimanie... hm abe malko drebni neshta koito ako g nqmashe shteshe da e perfekt! kazvam go zashtoto mnogo kefqt veni4kite po slepoo4ieto i kato nivo na detailnost si go iska... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 1:35 pm Заглавие: |
|
|
абе кекаааа.... не гледай на парче бееее... има работи дет са супер като цяло!!!! - тази е от тях...... има и други дет са изцъкани - мамата си джаса, а са сухи и безизразни ..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 1:37 pm Заглавие: |
|
|
abe az kazah 4e e qka - kato cqlo.. prosto tova sa neshtata koito mi se nabivat... dosta trud e hvyrlen, malko i trqba da nqma zabelejki .. :)) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 1:44 pm Заглавие: |
|
|
ujasno mi haresva choveche, edinstvenoto koeto malko mi se nabiva v ochi e che rozata nqma obem nqkak si i e razrabotena razlichno ot ostanalite neshta. Bravos pak! _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ndesign
|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 2:48 pm Заглавие: |
|
|
Добро е, много при това, но само едни забележки:
1. Джоуви е прав за розата
и
2. Гънките на бялата дреха са зле, наредени са като аптекатски шишета и стоят цялостно нереалистично, погледни някоя дрешка _________________ Portfolio | Prints
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 3:33 pm Заглавие: |
|
|
ndesign написа: | ... Гънките на бялата дреха са зле, наредени са като аптекатски шишета и стоят цялостно нереалистично, погледни някоя дрешка.... |
не се барам за обществен защитник, ама на този от картинката и носът не е реалистичен, такива като ухото и устата няма в природата, шията е прекалено дълга,а да не говориме за главата като цяло..... дали да не вземе да преработи всичко? м? за да го направи реалистично? :)))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ndesign
|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 4:26 pm Заглавие: |
|
|
моя грешка, кофти съм се израсил - "реалистичен" - имах предвид, че не падат правилно по формата или по-точно падат прекалено скучно и еднообразно :))
maceman - както си седиш с фланелка/яке/пуловер - погледни си рамото :)))) гънките на падат така право надолу и почти успоредни една на друга, те са разнообразни и с бая произволни форми (естествено джижещи се по формата) :))))))))))))) _________________ Portfolio | Prints
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Svetoslav
|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 5:32 pm Заглавие: |
|
|
vsichko e idealno bratle
jestoka rabota...ideq izlychvane.. strahotno
respect ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 6:32 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря и за похвалите и за забележките...Едното е приятно другото е полезно:)
В момента просто търся най удобната за себе си техника, четки и т.д
Техника която да подхожда конкретно на мен...Затова естественно е че техниката не е безупречна...Относно анатомията-е все пак това е стилизация...Да и гънките биха могли да бъдат по разнообразни, но не го отчитам като фатална грешка...Е розата си е малко плоскичка , вярно е:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ndesign
|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 6:43 pm Заглавие: |
|
|
Да не ме разбреш погрешно :)))
Работата ме кефи много, мойто са само забележчици :))))))))))) _________________ Portfolio | Prints
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 7:38 pm Заглавие: |
|
|
EEe, strashno e! imashe edno vreme edni takiva iliustracii na sharl pero na knigite mai...strashno...samo naistina rozata. A inache gunkite sa si idealni spored men za takava stilistika, puk i ne se znae kava e drehata. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 8:52 pm Заглавие: |
|
|
Gotino e. Ima mnogo nastroenie.) Bih mahnal rukata s rozata, 6te stoi po dobre spored men. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|