| Предишната тема :: Следващата тема | 

| Автор | Съобщение | 

| dEmON 

| 

|  Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 3:28 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| А те BTW на SALOMON-а кога ще кажат победителите? |  | 

| Върнете се в началото |  | 

|  | 

| pilot4ik 

Местожителство: vn///sf///pd???

| 

|  Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 3:49 pm    Заглавие: 1st |   |  
				| 
 |  
				| industrial i police line sa naistina za kupuvane, men me grabna o6te purviyat zarada nepukisti4nata si prostota i "krasotata" na . ob6to vzeto ne6tata na tezi temi sa dosta svobodni, i vinagi neutejneni ot kakvito i da e iziskvaniya, az samiyat mislih vurhu salmon no ideite mi ostanaha na hartiya, next year, ako nyakoy naistina ima pove4e inf za prehvurlyaneto 6te se radvam da go pro4eta. |  | 

|  | 

| dEmON 

| 

|  Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 3:54 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Ем, извинете ме за невежеството, но как аджеба ще си направят дизайна от една мижава картинка? Ще карат победителя да remake-ва ли?! |  | 

|  | 

| TIFF 

| 

|  Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 4:01 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | dEmON написа: |  	  | Ем, извинете ме за невежеството, но как аджеба ще си направят дизайна от една мижава картинка? Ще карат победителя да remake-ва ли?! | 

ако спечелиш ще трябва да пратиш хай рез файла... мижавата картинка е само за преценка
 |  | 

|  | 

| dEmON 

| 

|  Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 4:31 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Добре че няма шанс да спечеля :))) Че какъвто съм идиот ще си изтрия всичките source-ове ;))) 	  | TIFF написа: |  	  |  	  | dEmON написа: |  	  | Ем, извинете ме за невежеството, но как аджеба ще си направят дизайна от една мижава картинка? Ще карат победителя да remake-ва ли?! | 

ако спечелиш ще трябва да пратиш хай рез файла... мижавата картинка е само за преценка
 | 
 |  | 

|  | 

| mozak 

Местожителство: Carbon City

| 

|  Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 8:18 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | nrg333 написа: |  	  | абе аз да питам как се печата после това върху борда? | 

| PPP написа: |  	  | Мисля, че се отпечатваше на някаква хартия или нещо от сорта. После се вгражда като отделен пласт в борда. Само предполагам де, ще си чакам illblood да напише :Р | 

ама РРР как ме усети :)

Първо да обесня че най-долния пласт винаги е една специална пласмаса, а на нея не може да се печата тъи като ще се изтрие! И така има 2 начина.

Първия е като долния пласт се състои от два или няколко (наи-много съм виждал 5) цвята пласмаса, така може да се докара някакво стилизирано изображение но не и големи мацаници (като това дето го постнах аз на предната страница) Пък и в този случаи не е хубаво картинките да са големи и с много ъгли защото при надраскване от камък например, на мястото кадето се допират двата цвята може да се отчупи парче и да се прецака дъската!

Втория начин е като се печата на слоя преди последния демек преди пласмасовия. А предпоследния слои е дърво (евентуално смесен с лепило, зависимост от това как е направена), на което може спокоино да се печата, каквото си поискате! После само се залива с пласмасата, която в случая естествено е прозрачна! И сте готови. Само че като се изработва дъска по този начин явно не става достатъчно здрава, защото от много време не сам виждал нови дъски правени по този начин, пък и имам една стара дъска по този начин направена и на нея долния пласт ме се отлепи.. :)
 Ето да покажа втория начин:

ps: снимковия материал нещо не стана както трябва, поради липса на дневна светлина :) Но мисля че пак си личи.

|  | 

| mozak 

| 

|  Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 8:23 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| За горната страна е лесно. В повечето случаи дървото се залива с смола/лепило и на него се печата и от горе се удря някакъв специален лак и сте готови :)

Така и така стана дума за сноуборди и печатане, та искам да попитам в България има ли някаде където печатат на дъски?
 В Германия има :) Един приятел беше дошъл миналата година с дъска с негов дизаин. Каза че му струвало около 100лв. без дъската.

|  | 

| dEmON 

| 

|  Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 8:55 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Е, то в Германия какво ли няма :) ORION е българска фирма за сноуборди (и ски)...  http://www.orionski.com, може към тях да се обърнеш, ама сноуборд бутик тук сигурно ще ти струва пресолено :) 	  | illblood написа: |  	  | За горната страна е лесно. В повечето случаи дървото се залива с смола/лепило и на него се печата и от горе се удря някакъв специален лак и сте готови :)

Така и така стана дума за сноуборди и печатане, та искам да попитам в България има ли някаде където печатат на дъски?
 В Германия има :) Един приятел беше дошъл миналата година с дъска с негов дизаин. Каза че му струвало около 100лв. без дъската.
 | 
 |  | 

|  | 

| dEmON 

| 

|  Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 9:04 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| А това, което си снимал, за съжаление вече не е сноуборд, а просто дъска :$ |  | 

|  | 

| mozak 

| 

|  Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 1:55 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| е тези орион, едва ли ще се навият за единична броика... пак и пак ще излезне скъпо :/ то винаги излиза скъпо! 
 А това дето съм го снимал ВСЕ още е о борд! Като се отлепи долноя пласт  го продупчих и му сложих 2 винта и си го карам тук пред нас :) Кфо като няма сняг :Р

|  | 

| dEmON 

| 

|  Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 1:31 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Е, ти да не си очаквал, че ще е евтино :))) 	  | illblood написа: |  	  | е тези орион, едва ли ще се навият за единична броика... пак и пак ще излезне скъпо :/ то винаги излиза скъпо! 
 А това дето съм го снимал ВСЕ още е о борд! Като се отлепи долноя пласт  го продупчих и му сложих 2 винта и си го карам тук пред нас :) Кфо като няма сняг :Р
 | 

По другия въпрос - МАНИАК! :P видях аз винтчетата и се зачудих кой аджеба ги произвежда така :))
 |  | 

|  | 

| dEmON 

| 

|  Пуснато на: Пет Мар 11, 2005 12:57 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| :$ Това "few days" много се проточи нещо... |  | 

|  | 

| dreamer 

Местожителство: София

|  | 

|  | 

| dEmON 

| 

|  Пуснато на: Пет Мар 11, 2005 10:52 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Това съм аз :) 	  | dreamer написа: |  	  | http://www.artecproject.com/ 
 Само погледнете последната новина най-отгоре :)))))))))))))))) Хаха, много сме май там българите :РРРРРР
 | 
 |  | 

|  | 

| dEmON 

|  | 

|  | 

| TIFF 

| 

|  Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 3:25 pm    Заглавие: |   |  
				|