Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dEmON
|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 3:28 pm Заглавие: |
|
|
А те BTW на SALOMON-а кога ще кажат победителите? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pilot4ik

Регистриран на: 01 Мар 2005 Мнения: 103 Местожителство: vn///sf///pd???
|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 3:49 pm Заглавие: 1st |
|
|
industrial i police line sa naistina za kupuvane, men me grabna o6te purviyat zarada nepukisti4nata si prostota i "krasotata" na . ob6to vzeto ne6tata na tezi temi sa dosta svobodni, i vinagi neutejneni ot kakvito i da e iziskvaniya, az samiyat mislih vurhu salmon no ideite mi ostanaha na hartiya, next year, ako nyakoy naistina ima pove4e inf za prehvurlyaneto 6te se radvam da go pro4eta. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 3:54 pm Заглавие: |
|
|
Ем, извинете ме за невежеството, но как аджеба ще си направят дизайна от една мижава картинка? Ще карат победителя да remake-ва ли?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 4:01 pm Заглавие: |
|
|
dEmON написа: | Ем, извинете ме за невежеството, но как аджеба ще си направят дизайна от една мижава картинка? Ще карат победителя да remake-ва ли?! |
ако спечелиш ще трябва да пратиш хай рез файла... мижавата картинка е само за преценка |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 4:31 pm Заглавие: |
|
|
TIFF написа: | dEmON написа: | Ем, извинете ме за невежеството, но как аджеба ще си направят дизайна от една мижава картинка? Ще карат победителя да remake-ва ли?! |
ако спечелиш ще трябва да пратиш хай рез файла... мижавата картинка е само за преценка | Добре че няма шанс да спечеля :))) Че какъвто съм идиот ще си изтрия всичките source-ове ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 8:18 pm Заглавие: |
|
|
nrg333 написа: | абе аз да питам как се печата после това върху борда? |
PPP написа: | Мисля, че се отпечатваше на някаква хартия или нещо от сорта. После се вгражда като отделен пласт в борда. Само предполагам де, ще си чакам illblood да напише :Р |
ама РРР как ме усети :)
Първо да обесня че най-долния пласт винаги е една специална пласмаса, а на нея не може да се печата тъи като ще се изтрие! И така има 2 начина.
Първия е като долния пласт се състои от два или няколко (наи-много съм виждал 5) цвята пласмаса, така може да се докара някакво стилизирано изображение но не и големи мацаници (като това дето го постнах аз на предната страница) Пък и в този случаи не е хубаво картинките да са големи и с много ъгли защото при надраскване от камък например, на мястото кадето се допират двата цвята може да се отчупи парче и да се прецака дъската!
Втория начин е като се печата на слоя преди последния демек преди пласмасовия. А предпоследния слои е дърво (евентуално смесен с лепило, зависимост от това как е направена), на което може спокоино да се печата, каквото си поискате! После само се залива с пласмасата, която в случая естествено е прозрачна! И сте готови. Само че като се изработва дъска по този начин явно не става достатъчно здрава, защото от много време не сам виждал нови дъски правени по този начин, пък и имам една стара дъска по този начин направена и на нея долния пласт ме се отлепи.. :)
Ето да покажа втория начин:
ps: снимковия материал нещо не стана както трябва, поради липса на дневна светлина :) Но мисля че пак си личи. _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 8:23 pm Заглавие: |
|
|
За горната страна е лесно.
В повечето случаи дървото се залива с смола/лепило и на него се печата и от горе се удря някакъв специален лак и сте готови :)
Така и така стана дума за сноуборди и печатане, та искам да попитам в България има ли някаде където печатат на дъски?
В Германия има :) Един приятел беше дошъл миналата година с дъска с негов дизаин. Каза че му струвало около 100лв. без дъската. _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 8:55 pm Заглавие: |
|
|
illblood написа: | За горната страна е лесно.
В повечето случаи дървото се залива с смола/лепило и на него се печата и от горе се удря някакъв специален лак и сте готови :)
Така и така стана дума за сноуборди и печатане, та искам да попитам в България има ли някаде където печатат на дъски?
В Германия има :) Един приятел беше дошъл миналата година с дъска с негов дизаин. Каза че му струвало около 100лв. без дъската. | Е, то в Германия какво ли няма :) ORION е българска фирма за сноуборди (и ски)... http://www.orionski.com, може към тях да се обърнеш, ама сноуборд бутик тук сигурно ще ти струва пресолено :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 9:04 pm Заглавие: |
|
|
А това, което си снимал, за съжаление вече не е сноуборд, а просто дъска :$ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 1:55 am Заглавие: |
|
|
е тези орион, едва ли ще се навият за единична броика... пак и пак ще излезне скъпо :/ то винаги излиза скъпо!
А това дето съм го снимал ВСЕ още е о борд! Като се отлепи долноя пласт го продупчих и му сложих 2 винта и си го карам тук пред нас :) Кфо като няма сняг :Р _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 1:31 pm Заглавие: |
|
|
illblood написа: | е тези орион, едва ли ще се навият за единична броика... пак и пак ще излезне скъпо :/ то винаги излиза скъпо!
А това дето съм го снимал ВСЕ още е о борд! Като се отлепи долноя пласт го продупчих и му сложих 2 винта и си го карам тук пред нас :) Кфо като няма сняг :Р | Е, ти да не си очаквал, че ще е евтино :)))
По другия въпрос - МАНИАК! :P видях аз винтчетата и се зачудих кой аджеба ги произвежда така :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Пет Мар 11, 2005 12:57 am Заглавие: |
|
|
:$ Това "few days" много се проточи нещо... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Пет Мар 11, 2005 10:52 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | http://www.artecproject.com/
Само погледнете последната новина най-отгоре :)))))))))))))))) Хаха, много сме май там българите :РРРРРР | Това съм аз :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|