Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dEmON
|
Пуснато на: Чет Мар 03, 2005 5:01 pm Заглавие: LCD Looking Design - Мнения и критики |
|
|
Дизайнът е за Cenite.com, идеята ми беше да прилича на футуристичен LCD дисплей, че да му е приятно на окото като гледай скучните таблици със стоки :)
Знам че не се получи както трябва и ви моля за малко градивна критика (но без "започни отначало", защото нямам такова намерение). Ако искате ще ви дам и source-a да видите какво съм ползвал за да постигна LCD ефекта и да видите точно къде са ми проблемите.
PS Като гледам така малко наситеността на синьото в бутонките не се е получила :) Ще я оправя.
Благодаря ви предварително. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC_mafia

|
Пуснато на: Чет Мар 03, 2005 5:40 pm Заглавие: |
|
|
Ми според мен е далеч от футуристичния ЛЦД дизайн,
по скоро седи замърсено и мъгливо а тоя noise не седи добре.
Прочетох че нямаш нямерение да почваш от начало,
но ако размислиш мога да ти дам на ПМ нещо което
според мен ще ти помогне много.
успех |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Чет Мар 03, 2005 9:26 pm Заглавие: |
|
|
То е кварцов дисплей всъщност, само че избрах да е синичко, вместо онова омразно безцветно зеленикаво.
Не знам, наистина съм прекалил с noise-а :) Thanks!
А и имах предвид, че ще се движа в тая насока, като казах, че няма да почвам отначало (за насоката говорех - футуристичен дисплей ми трябва). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 3:17 pm Заглавие: |
|
|
Е за насоката не знам, пази си я, ако искаш, но почни отначало... Аз не бих чел текст на толкова ярък фон, да не говорим пък за масивно количество таблици със стоки. И за композиция можеш да помислиш, това тук някак си го няма в това отношение. Повечко цветове ще дойдат добре също :) Успех иначе. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 11:57 pm Заглавие: |
|
|
Mи и аз съм за "давай на ново", че това много изтъркано, да не говориме, че не си го издокарал както трябва, ама хич :) Никой няма да се кьорави да чете CENITE.COM...аз предпочитам скучните таблици (дори тия на microsoft.com) от колкото това. За да ти даде някой градивна критика дай по-сериознен дизайн. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|