Graphilla.com :: Преглед на тема - LCD Looking Design - Мнения и критики

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

LCD Looking Design - Мнения и критики

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dEmON

МнениеПуснато на: Чет Мар 03, 2005 5:01 pm    Заглавие: LCD Looking Design - Мнения и критики Отговорете с цитат

Дизайнът е за Cenite.com, идеята ми беше да прилича на футуристичен LCD дисплей, че да му е приятно на окото като гледай скучните таблици със стоки :)

Знам че не се получи както трябва и ви моля за малко градивна критика (но без "започни отначало", защото нямам такова намерение). Ако искате ще ви дам и source-a да видите какво съм ползвал за да постигна LCD ефекта и да видите точно къде са ми проблемите.

PS Като гледам така малко наситеността на синьото в бутонките не се е получила :) Ще я оправя.

Благодаря ви предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
BSC_mafia

Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Чет Мар 03, 2005 5:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми според мен е далеч от футуристичния ЛЦД дизайн,
по скоро седи замърсено и мъгливо а тоя noise не седи добре.
Прочетох че нямаш нямерение да почваш от начало,
но ако размислиш мога да ти дам на ПМ нещо което
според мен ще ти помогне много.
успех
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
dEmON

МнениеПуснато на: Чет Мар 03, 2005 9:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

То е кварцов дисплей всъщност, само че избрах да е синичко, вместо онова омразно безцветно зеленикаво.

Не знам, наистина съм прекалил с noise-а :) Thanks!

А и имах предвид, че ще се движа в тая насока, като казах, че няма да почвам отначало (за насоката говорех - футуристичен дисплей ми трябва).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
TT2

МнениеПуснато на: Нед Мар 06, 2005 3:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е за насоката не знам, пази си я, ако искаш, но почни отначало... Аз не бих чел текст на толкова ярък фон, да не говорим пък за масивно количество таблици със стоки. И за композиция можеш да помислиш, това тук някак си го няма в това отношение. Повечко цветове ще дойдат добре също :) Успех иначе.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ironhacker

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Мар 06, 2005 11:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mи и аз съм за "давай на ново", че това много изтъркано, да не говориме, че не си го издокарал както трябва, ама хич :) Никой няма да се кьорави да чете CENITE.COM...аз предпочитам скучните таблици (дори тия на microsoft.com) от колкото това. За да ти даде някой градивна критика дай по-сериознен дизайн.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети