Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vankata
Регистриран на: 05 Мар 2005 Мнения: 2 Местожителство: София, България
|
Пуснато на: Съб Мар 05, 2005 1:10 pm Заглавие: Привет! Молба за помощ! |
|
|
Здравейте, от това което виждам това е форум за художници, дизайнери и прочие!Е аз не съм такъв, тук съм с огромната молба за помощ.Имам фирма която спешно се нуждае от лого.Сами разбирате, че нито аз мога да го изработя, нито имам време пък и средства да търся професионален дизайнер. Затова реших да се обърна към вас, с надеждата някой да се отзове и да ми подари някое лого. Фирмата ми се казва Global Lan Sofia LTD или на български Глобал Лан София ООД. Нямам никаква идея как да изглежда, но се надявам да помогнете, единственото което ми хрумва е варяция на тема буквите GL ! Второто нещо от което имам адска нужда е моделче за гаранционни лепенки, което да дам в печатницата.Ще ми се да има лого на фирмата на тази лепенка и надпис "При нарушаване цялостта на лепенката, гаранцията отпада" - с по-малък шрифт. Във вас ми е надеждата! Надявам се да помогнете! Можете да се свържете с мен и на e-mail-а ми ivan.jankov@gmail.com или на ICQ: 194707306 !Предварително ви благодаря !!! _________________ ::: vankata ::: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Съб Мар 05, 2005 3:18 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | с надеждата някой да се отзове и да ми подари някое лого |
Готово. Ще поработя 2-3 дни и нощи и ще ти подаря резултата.
Че и лепенка щ'и спретна. За нея имам конструктивно предложение.
Вместо "при нарушаване целостта бла бла-бла" да пише: "Притежателят на фирмата е човек, който не дава пукната пара за външния вид на собствената си фирма" _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vankata
Регистриран на: 05 Мар 2005 Мнения: 2 Местожителство: София, България
|
Пуснато на: Съб Мар 05, 2005 3:44 pm Заглавие: |
|
|
Гарван написа: | Цитат: | с надеждата някой да се отзове и да ми подари някое лого |
Готово. Ще поработя 2-3 дни и нощи и ще ти подаря резултата.
Че и лепенка щ'и спретна. За нея имам конструктивно предложение.
Вместо "при нарушаване целостта бла бла-бла" да пише: "Притежателят на фирмата е човек, който не дава пукната пара за външния вид на собствената си фирма" |
Сарказма ти е неуместен!Не те карам да правиш нищо на сила, молбата ми е към хора които имат желание да ми помогнат, без това да ги затрудни!
А колкото до парите, не че не ми се дават а ги нямам, толкова се опосках покрай регистрацията че в момента немога да си позволя да отделя каквито и да е средства за подбни цели.Да не говорим че в няколко рекламни къщи ми искат повече от 400 лв. за направата на лого! _________________ ::: vankata ::: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Мар 05, 2005 3:50 pm Заглавие: |
|
|
wyzmutitelno _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Съб Мар 05, 2005 4:53 pm Заглавие: |
|
|
Не мислех да коментирам - който има желание - да помага на човека.
НО, искали ти били над 400 лв. лого!!!!!!!!! ужасТ!!! и за какво - за скапано лого дето сядаш и ей го на - готово. ми направи си го бе, човек, колко му е.
иначе, като цяло звучиш така - влиза някой в магазина и казва на продавача:
- Подари ми 1 хляб, 3 кила свинско и 2 бири, че останах без пари защото започвам собствен бизнес.
............. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|