Graphilla.com :: Преглед на тема - Привет! Молба за помощ!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Привет! Молба за помощ!

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vankata

Местожителство: София, България

МнениеПуснато на: Съб Мар 05, 2005 1:10 pm    Заглавие: Привет! Молба за помощ! Отговорете с цитат

Здравейте, от това което виждам това е форум за художници, дизайнери и прочие!Е аз не съм такъв, тук съм с огромната молба за помощ.Имам фирма която спешно се нуждае от лого.Сами разбирате, че нито аз мога да го изработя, нито имам време пък и средства да търся професионален дизайнер. Затова реших да се обърна към вас, с надеждата някой да се отзове и да ми подари някое лого. Фирмата ми се казва Global Lan Sofia LTD или на български Глобал Лан София ООД. Нямам никаква идея как да изглежда, но се надявам да помогнете, единственото което ми хрумва е варяция на тема буквите GL ! Второто нещо от което имам адска нужда е моделче за гаранционни лепенки, което да дам в печатницата.Ще ми се да има лого на фирмата на тази лепенка и надпис "При нарушаване цялостта на лепенката, гаранцията отпада" - с по-малък шрифт. Във вас ми е надеждата! Надявам се да помогнете! Можете да се свържете с мен и на e-mail-а ми ivan.jankov@gmail.com или на ICQ: 194707306 !Предварително ви благодаря !!!
Гарван

МнениеПуснато на: Съб Мар 05, 2005 3:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
с надеждата някой да се отзове и да ми подари някое лого

Готово. Ще поработя 2-3 дни и нощи и ще ти подаря резултата.
Че и лепенка щ'и спретна. За нея имам конструктивно предложение.
Вместо "при нарушаване целостта бла бла-бла" да пише: "Притежателят на фирмата е човек, който не дава пукната пара за външния вид на собствената си фирма"
vankata

Местожителство: София, България

МнениеПуснато на: Съб Мар 05, 2005 3:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Гарван написа:
Цитат:
с надеждата някой да се отзове и да ми подари някое лого

Готово. Ще поработя 2-3 дни и нощи и ще ти подаря резултата.
Че и лепенка щ'и спретна. За нея имам конструктивно предложение.
Вместо "при нарушаване целостта бла бла-бла" да пише: "Притежателят на фирмата е човек, който не дава пукната пара за външния вид на собствената си фирма"

Сарказма ти е неуместен!Не те карам да правиш нищо на сила, молбата ми е към хора които имат желание да ми помогнат, без това да ги затрудни!
А колкото до парите, не че не ми се дават а ги нямам, толкова се опосках покрай регистрацията че в момента немога да си позволя да отделя каквито и да е средства за подбни цели.Да не говорим че в няколко рекламни къщи ми искат повече от 400 лв. за направата на лого!
NOX

МнениеПуснато на: Съб Мар 05, 2005 3:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

wyzmutitelno
Morty

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Мар 05, 2005 4:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не мислех да коментирам - който има желание - да помага на човека.

НО, искали ти били над 400 лв. лого!!!!!!!!! ужасТ!!! и за какво - за скапано лого дето сядаш и ей го на - готово. ми направи си го бе, човек, колко му е.

иначе, като цяло звучиш така - влиза някой в магазина и казва на продавача:
- Подари ми 1 хляб, 3 кила свинско и 2 бири, че останах без пари защото започвам собствен бизнес.

.............
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети