Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 3:50 am Заглавие: Пак dark jedi :) |
|
|
Мина към година от последните тъмни джедаи :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lik

|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 9:17 am Заглавие: |
|
|
леле,колко е добро.. _________________ cool beans |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 9:59 am Заглавие: |
|
|
2 much KOTOR2 is bad 4 u :P
inache settinga v koito si go postavil e mn priqten :> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 2:47 pm Заглавие: |
|
|
Убиец!!! що не казваш...баси:) Зверско! _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 3:40 pm Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | mnogo gotin, ama zashto e takyv pe4alen? :) |
Много са го били... по главата :)))
Моргот, страшен е, кефи ме контраста с фона, както и текстурата на кожата. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 7:48 pm Заглавие: |
|
|
Морготе как се правят такива детайли?
Лудница е просто! :) _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 8:06 pm Заглавие: |
|
|
Много добро!!!!!!
Ма повече ми мяза на ALIEN........... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 9:13 pm Заглавие: |
|
|
Mnogo tujen, no s edna kachulka (svalena) poveche shteshe da prilicha na Dark Jedi.
Ok, ok, tursq si izvinenie da iskam poveche neshta ot teb :p _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 10:49 pm Заглавие: |
|
|
nqma me4!!! ne e dzedhi! _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 11:45 pm Заглавие: |
|
|
Ще се присъеденя към похвалите...Харесва ми., какво да кажа..Може би лек блур на виснещите храсталаци да не се изравняват с предния план, убий ги малко..:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zi

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 9:29 am Заглавие: |
|
|
ааа миии много джазово ...
мисля си, че ако в долната част фона беше малко по-тъмен то този червен цвят щеше да седи малко по-контрастен под брадата /както е около окото/, другото което ме притеснява малко са тези отблясъци особенно на 2 от лилавите плюски отзад на тимберицата ...
абе харесва ми бая :)
=====================
:) GDGB :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 12:34 pm Заглавие: |
|
|
Поред, значи :)
Имаше си и качулка и меч по едно време (от там си седят нелогичните в момента червени блясъци по ъъъ скулата и ъъъ челюстта), ама в последствие ги разкарах :)
Тъжното изражение е по принципа "богатите също плачат", няма всички лоши да са вечно със злобен вид я! :)
Тия лилавите неща по тила, разбира се, са ужасни.. идеята им беше да са някакви полупрозрачни увиснали мехури и прочие.. Оставих ги в името на концепта. Заради него са и големите компромиси с осветлението на много места (бррр, особено по челото)..
Детайлите са от безразборно мазане с къдрава четка и съвсем малко локално доработване (челото примерно), защото цялото нещо може да мине за speed paint (около 3 часа) и е пипано само колкото да се разбере в общи линии за какво става дума
Летящите островчета ги плеснах в последния момент, колкото съвсем да доубия композицията.. не ми харесват нито като идея, нито като изпълнение, здраве да е
А, и не е вдъхновено от KOTOR2, баси ужасната игра! Минах я с отвращение само заради страхотния й предшественик :)
Иначе филмът.. филмът.. оох 19 май... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 12:54 pm Заглавие: |
|
|
tyjen e, za6toto si e izql me4a..ot tam i 4erveniq otblqsyk po gyrlovinata _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 5:35 pm Заглавие: |
|
|
men pyk letqshtite ostrov4eta me kefqt ... syzdavat armosfera.. a btw tva koeto visi ot tqh ne e li voda? interesno moje da stane da se razraboti kato idea za napoitelni sistemi, koito vzimat voda ot po-visoko i "pravqt " dyjd... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 5:44 pm Заглавие: |
|
|
Аха, водопади са, а откъде иде водата не питайте.. носят си я :)
Трябваше и дъга да сложа, сега като се замисля :)
А не ми харесват най-вече, защото идеята за летящи островчета е ужасно преексплоатирана и аман вече!
В този ред на мисли, подобна (но страхотна) идея са на Дъг Чанг дупките в морето, огромни водопади сред океана.. (Дроне, ще взема да ти я върна тая книга някога:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 6:20 pm Заглавие: |
|
|
abe ne znam za eksploataciq, ama tiq letqshti ostrov4eta mogat da bydat generatori na voda ;))) vzimat ot atmosferata (ne znam zashto :) kondenz li neshto takvoz i a prashtat nadolu - btw tva moje da e syshto i na4in za dobivane na energiq dokato vodata pada nadolu... ako shte se sybira voda ot atmosferata 4rez ohlajdane na parata moje da im dobavish nqkakvi platna ili neshto takova kydeto da kondenzira i da se spuska kym rezervoar :))) abe i az zadylbah mai neshto ;)) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 12:45 pm Заглавие: |
|
|
Keka, това е чудесна идея, направо взех да си ги представям тия парчета земя (с трева отгоре и прочие) с разни метални резервоари и тръби и големи платна... водопадите може да дойдат малко в повече, но си струва да се пробва нещо.. ако остане време ще помисля и ще драсна, ако на някой друг му дойде идея и нарисува нещо - обезателно да постне! :)
Изобщо май добре ще ни дойдат малко такива упражнения, да размърдаме старите мозъци.. само повечко време да имаше.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 7:30 pm Заглавие: |
|
|
e to nali ot vodopadite e enrgiqta ;) ot padaneto na vodata - pri padaneto si minava prez perki/kolela, ot vyrteneto na koito se i generira enrgiq ;) i az sha probvam da drasna ;)stava interesno :) ne sybravqi 4e trqbva daima golemi vodo ili parosybirateli - preobrazuvat parata vyv voda .. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|