Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RG®
|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 1:06 pm Заглавие: :-) |
|
|
Add написа: | ... Какво имаме като предложен резултат – надпис с една точка (дори не е елемент, от типа “авторско изпълнение”)... |
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 1:11 pm Заглавие: |
|
|
Признавам си че и аз имам затруднения как точно се чете това.... ЕСКОМН, ЕСКОМеН...... _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 1:18 pm Заглавие: :-) |
|
|
Come In
Come ON
S...
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 1:26 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
RG® написа: | Come In
Come ON
S...
Според мен щом ти имаш още два варианта на четене, т.е. общо четири.... нещо не е както трябва :) _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 2:28 pm Заглавие: |
|
|
"логото е интерактивна – “говореща” част"..dobre de..ne vinagi e tochno taka. ako praish logo na ET "pri tzura"...kakav da e lesno zapomniashtia se element simvolizirasht tzura tapoto?:)) spored mene logoto e gotino i ima zapomniasht se siluet, i s taka podredenite textove e mnogo dobre. da, moje i po-smisleno logo da se napravi, no za sluchaia mislia che e ok. stila sam po sebe si moje da e "govoreshtata chast" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 2:41 pm Заглавие: |
|
|
Да де, ама то логото не винаги ще е приружено от текстове, които да носят стила :) Че визитките са стилни няма спор, но си мисля, че може още :)))
ПС: А колкото до ЕТ "При Цура"... там името е елемента, само трябва да се направи запомнящ се уърдмарк, достатъчно запомняще е маи :)) не всяко лого има нужда от графичен елемент според мен _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 3:49 pm Заглавие: |
|
|
значи според зачетените аргументи по-горе, ми става ясно че видиш ли без графичен елемент туй лого няма да работи щот името било "шибано" и трудно за прочитане (еском - ен) ИНТЕРЕСНО! Точно това раположение на тайпото с двете квадратчета е това което искате. А къде пише че логото ще се ползва само клийн без текста отдолу??? Не е ли това цялото това едно лого? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 4:02 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | без графичен елемент туй лого няма да работи щот името било "шибано" и трудно за прочитане |
Не съм казал такова нещо :) Просто ми е трудно да го прочета и с елемент или без, логото не ме улеснява :) _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 4:05 pm Заглавие: |
|
|
мислиш ли че като го напишеш юзерфрендли ще го четеш по-лесно? или пък като му сложиш графичен елемент? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 4:11 pm Заглавие: |
|
|
Мисля, че му трябва едно тире, нещо като това дето ти премести точката надолу, като начало..... и оттам да се мисли, заигравка с някоя буква, някаква малка джвъчка..... знам ли _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 4:16 pm Заглавие: |
|
|
това определено няма да го направи по-четливо бе... как да ти напиша та да ме рачбереш, тук не опираме до това че логото е слабо или нотюзерфрендли а че името е кофти. Според мен работата да е запомнящо се е свършена. Описал съм и какви са му минусите. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 4:18 pm Заглавие: |
|
|
ок , съгласен съм за името :)
ама обикновен санс с тиренце не ми харесва просто :) не че съм някакъв спец ама ми е сухо и безидейно това :)) не ме убивайте с камъни сега :Р _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 4:26 pm Заглавие: |
|
|
"обикновен санс с тиренце не ми харесва просто"... shte revna s glas:))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 4:28 pm Заглавие: Дриймъреее... Ща убия с камъни! |
|
|
Що не четеш, бе?!
Аммаха!
Найш кви тирета щи дам!
:-)
И не се омайвай, че идва утре!
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 4:30 pm Заглавие: |
|
|
бе няма да те убиваме, но гледай сега до къде стигнахме... не харесваш санс и тиренца и край логото е шлехт. не е юзерфрендли щото името е съкс...
п.с. с таймс (или друг сериф) дали ще е по-добре? аааа или може би хандсфрее? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 10:33 pm Заглавие: |
|
|
RG®,
да де, в добрия смисъл : ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 10:39 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | бе няма да те убиваме, но гледай сега до къде стигнахме... не харесваш санс и тиренца и край логото е шлехт. не е юзерфрендли щото името е съкс...
п.с. с таймс (или друг сериф) дали ще е по-добре? аааа или може би хандсфрее? |
НЯМА ДА СЕ ЛИГАВИМ (моderate by Implant) Нямам нищо против тиретата и още по малко санс шрифтовете...... ама не виждам защо това е лого :)) и таймс да беше все едно..... обикновен фонт с тире, комбинацията не ме кефи :) нищо лично към сансовете, да не се сърдят
обяснете ми...... с удоволствие ще слушам и ще се уча :) ама сериозно, а не с бой и таймс роман ;)))) _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soaron

|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2005 9:03 am Заглавие: |
|
|
логото е добре раздвижено и добре стои - което го прави атрактивно.
друг е въпроса, че точно това раздвижване затруднява четивността на цялата композиция - поне за мен. а и без това името на фирмата си е доста объркващо.
SPIT, тоя долния зелен квадрат - ако го мръднеш леееко надясно, така че да застане точно под основата на дублве-то, няма ли да е по-добре? _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2005 7:13 pm Заглавие: |
|
|
izbral sum edna os, okolo koqto se dvizi zqloto logo, taka che ne pravih takiva kompromisi s neq, a prosto namestih bukvite i kvadrata i mislq, che taka e po-seriozno resheno, otkolkoto da gi mestq malko nalqvo ili malko nadqsno :)
blagodarq na vsichki za komentarite i nai-veche na implant, koito taka zashtitava logoto i prie tazi ideq kato dobro reshenie (pone taka usetih) :). _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Пет Апр 15, 2005 11:36 am Заглавие: |
|
|
Добро e туй лого .. може да е обикновен санс с тиренце ама за мен работи.
Дриймъра пък кво е запецнал, като и аз и той може да покажем поне няколко наши лога, дето не само са обикновен санс ами и тиренце даже нямат ;-)))) _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|