Graphilla.com :: Преглед на тема - E S C O M . N

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

E S C O M . N
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RG®

МнениеПуснато на: Пон Апр 11, 2005 1:06 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Add написа:
... Какво имаме като предложен резултат – надпис с една точка (дори не е елемент, от типа “авторско изпълнение”)...

:-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Апр 11, 2005 1:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Признавам си че и аз имам затруднения как точно се чете това.... ЕСКОМН, ЕСКОМеН......

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RG®

МнениеПуснато на: Пон Апр 11, 2005 1:18 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Come In

Come ON

S...

Върнете се в началото
dreamer

МнениеПуснато на: Пон Апр 11, 2005 1:26 pm    Заглавие: Re: :-) Отговорете с цитат

RG® написа:
Come In

Come ON

S...

Според мен щом ти имаш още два варианта на четене, т.е. общо четири.... нещо не е както трябва :)

Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mel

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Апр 11, 2005 2:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

"логото е интерактивна – “говореща” част"..dobre de..ne vinagi e tochno taka. ako praish logo na ET "pri tzura"...kakav da e lesno zapomniashtia se element simvolizirasht tzura tapoto?:)) spored mene logoto e gotino i ima zapomniasht se siluet, i s taka podredenite textove e mnogo dobre. da, moje i po-smisleno logo da se napravi, no za sluchaia mislia che e ok. stila sam po sebe si moje da e "govoreshtata chast"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dreamer

МнениеПуснато на: Пон Апр 11, 2005 2:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да де, ама то логото не винаги ще е приружено от текстове, които да носят стила :) Че визитките са стилни няма спор, но си мисля, че може още :)))

ПС: А колкото до ЕТ "При Цура"... там името е елемента, само трябва да се направи запомнящ се уърдмарк, достатъчно запомняще е маи :)) не всяко лого има нужда от графичен елемент според мен

Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пон Апр 11, 2005 3:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

значи според зачетените аргументи по-горе, ми става ясно че видиш ли без графичен елемент туй лого няма да работи щот името било "шибано" и трудно за прочитане (еском - ен) ИНТЕРЕСНО! Точно това раположение на тайпото с двете квадратчета е това което искате. А къде пише че логото ще се ползва само клийн без текста отдолу??? Не е ли това цялото това едно лого?
dreamer

МнениеПуснато на: Пон Апр 11, 2005 4:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
без графичен елемент туй лого няма да работи щот името било "шибано" и трудно за прочитане

Не съм казал такова нещо :) Просто ми е трудно да го прочета и с елемент или без, логото не ме улеснява :)

Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Пон Апр 11, 2005 4:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мислиш ли че като го напишеш юзерфрендли ще го четеш по-лесно? или пък като му сложиш графичен елемент?
dreamer

МнениеПуснато на: Пон Апр 11, 2005 4:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля, че му трябва едно тире, нещо като това дето ти премести точката надолу, като начало..... и оттам да се мисли, заигравка с някоя буква, някаква малка джвъчка..... знам ли

Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Пон Апр 11, 2005 4:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

това определено няма да го направи по-четливо бе... как да ти напиша та да ме рачбереш, тук не опираме до това че логото е слабо или нотюзерфрендли а че името е кофти. Според мен работата да е запомнящо се е свършена. Описал съм и какви са му минусите.
dreamer

МнениеПуснато на: Пон Апр 11, 2005 4:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ок , съгласен съм за името :)

ама обикновен санс с тиренце не ми харесва просто :) не че съм някакъв спец ама ми е сухо и безидейно това :)) не ме убивайте с камъни сега :Р

Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
mel

МнениеПуснато на: Пон Апр 11, 2005 4:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

"обикновен санс с тиренце не ми харесва просто"... shte revna s glas:)))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
RG®

МнениеПуснато на: Пон Апр 11, 2005 4:28 pm    Заглавие: Дриймъреее... Ща убия с камъни! Отговорете с цитат

Що не четеш, бе?!

Аммаха!

Найш кви тирета щи дам!

И не се омайвай, че идва утре!

Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Пон Апр 11, 2005 4:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

бе няма да те убиваме, но гледай сега до къде стигнахме... не харесваш санс и тиренца и край логото е шлехт. не е юзерфрендли щото името е съкс...

п.с. с таймс (или друг сериф) дали ще е по-добре? аааа или може би хандсфрее?
DinYa

МнениеПуснато на: Пон Апр 11, 2005 10:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

RG®,
да де, в добрия смисъл : )
Върнете се в началото
dreamer

МнениеПуснато на: Пон Апр 11, 2005 10:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
бе няма да те убиваме, но гледай сега до къде стигнахме... не харесваш санс и тиренца и край логото е шлехт. не е юзерфрендли щото името е съкс...

п.с. с таймс (или друг сериф) дали ще е по-добре? аааа или може би хандсфрее?

НЯМА ДА СЕ ЛИГАВИМ (моderate by Implant) Нямам нищо против тиретата и още по малко санс шрифтовете...... ама не виждам защо това е лого :)) и таймс да беше все едно..... обикновен фонт с тире, комбинацията не ме кефи :) нищо лично към сансовете, да не се сърдят

обяснете ми...... с удоволствие ще слушам и ще се уча :) ама сериозно, а не с бой и таймс роман ;))))

Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
soaron

МнениеПуснато на: Вто Апр 12, 2005 9:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

логото е добре раздвижено и добре стои - което го прави атрактивно.
друг е въпроса, че точно това раздвижване затруднява четивността на цялата композиция - поне за мен. а и без това името на фирмата си е доста объркващо.

SPIT, тоя долния зелен квадрат - ако го мръднеш леееко надясно, така че да застане точно под основата на дублве-то, няма ли да е по-добре?
SPIT

МнениеПуснато на: Вто Апр 12, 2005 7:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

izbral sum edna os, okolo koqto se dvizi zqloto logo, taka che ne pravih takiva kompromisi s neq, a prosto namestih bukvite i kvadrata i mislq, che taka e po-seriozno resheno, otkolkoto da gi mestq malko nalqvo ili malko nadqsno :)
blagodarq na vsichki za komentarite i nai-veche na implant, koito taka zashtitava logoto i prie tazi ideq kato dobro reshenie (pone taka usetih) :).
aD

Местожителство: dgrad

МнениеПуснато на: Пет Апр 15, 2005 11:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Добро e туй лого .. може да е обикновен санс с тиренце ама за мен работи.

Дриймъра пък кво е запецнал, като и аз и той може да покажем поне няколко наши лога, дето не само са обикновен санс ами и тиренце даже нямат ;-))))
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети