Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 5:04 pm Заглавие: |
|
|
mi shto da ia zakliuchva... vij kvo hubavo izlagane se poluchi:)) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 5:14 pm Заглавие: |
|
|
absoliutno pravilno:))))) ne e nujno da mrazish teenageri, dostatachno e da haresvash teenagerki. moje pa da si napraime tema "za i protiv stimulantite, i lekuvat li te tapotiata". az lichno glasuvam za alkohola:)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 8:51 pm Заглавие: |
|
|
Довиждане.
Правя, както много други хора са направили, и както много мои приятели са ми казали, че рано или късно ще направя.
На всички, които са ми помогнали в тоя форум - искрено благодаря, чест ви прави момчета/момичета, че се занимавахте с мен.
Айде, със здраве на всички. Не искам да се караме. Просто явно мястото не е за мен.
И скъпи "царе на дизайна", слезте от златните си трончета и се дръжте с хората с уважение. Поучете се от западните си колеги и се дръжте нормално, колко ли пъти съм виждал да се нахвърляте като някви бесни кучета върху хората и да се правите на "кой съм аз". Те хората, обясняват учтиво и ти бият шута учтиво.
Ай... _________________ site
blog
behance |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 9:33 pm Заглавие: |
|
|
dEmON написа: | Довиждане.
Правя, както много други хора са направили, и както много мои приятели са ми казали, че рано или късно ще направя.
На всички, които са ми помогнали в тоя форум - искрено благодаря, чест ви прави момчета/момичета, че се занимавахте с мен.
Айде, със здраве на всички. Не искам да се караме. Просто явно мястото не е за мен.
И скъпи "царе на дизайна", слезте от златните си трончета и се дръжте с хората с уважение. Поучете се от западните си колеги и се дръжте нормално, колко ли пъти съм виждал да се нахвърляте като някви бесни кучета върху хората и да се правите на "кой съм аз". Те хората, обясняват учтиво и ти бият шута учтиво.
Ай... |
Знам че се бях оттеглил ама.............
ПИЧ, НИКОЙ НЕ ТИ КРИТИКУВАШЕ ДИЗАЙНА!!! КРИТИКУВАМЕ ИДЕЯТА, А ТЯ НЯМА НИЩО ОБЩО С ИЗПЪЛНЕНИЕТО!!! РЕКЛАМА ЗА ДЕЦА С НАРКОТИЦИ, АЛКОХОЛ И ЖЕНИ....... ЗА ТВА ИДЕШЕ РЕЧ. АМИН. _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 9:54 pm Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | dreamer: be sha mu mine be .. ot vyzrastta e.. :)
Uspeh na flotata! |
Абе нещо съм по пара тук и се изнервих май :Р _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 9:57 pm Заглавие: |
|
|
Аз ви говоря, че не затова не ми е мястото тук, ами защото не усещам уважение, няма приятелска атмосфера тука. Само се кара и се плюе. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 10:01 pm Заглавие: |
|
|
dEmON написа: | I don't give a fuck really. |
Хех, кво казваш за уважението.......? Някой да ти е казал, пич, тъп си....? Ху да фак? Някакви такива неща? Приятелството и уважението са едно, подтикване на младежта към лоши неща е друго ;)) _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 10:11 pm Заглавие: |
|
|
много лесно се обиждат децата днес |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Апр 15, 2005 12:57 am Заглавие: |
|
|
..a uvajenie se pe4eli dosta trudno...s nervni izblici nai-malko _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Пет Апр 15, 2005 9:33 am Заглавие: |
|
|
"dEmON написа:
I don't give a fuck really."
puk posle ne go uvajavali:))) verno "da tragnesh s deca na bania, da ti iziadat sapuna":))))) demoncho po stechenie na obstoiatelstvata poznavam dosta 15 godishni, koito ne se darjat kato ushtipani. nai me e iad che podhodih s uvajenie kam tebe. za drugite ne znam..mai i te. aide kasmet |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Апр 15, 2005 11:03 am Заглавие: |
|
|
Ми вие като му обърнахте толкова внимание и той реши че е велик... после като видя че не е и се нацупи. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Апр 15, 2005 4:01 pm Заглавие: |
|
|
dEmON samo4ustvieto ti e dosta visoko - tova e dobre, ama malko bez pokritie mi se stuva. Ne si misli 4e vsi4ko koeto e pravilno za teb defakto e pravilno.Spoed me kritikata za ne6tata koito podnasq6 na zritelq e osnovatelna. Ponqkoga kogato 4ovek se samozabravi trqbva da izqde edin 6amar zad vrata i da mu bude pokazan praviq put, bugi siguren tuka ima mnogo kadurni hora ot koito moze6 da nau4i6 mnogo. I ne se pravi na surditko ami se pou4i, taka mozebi 6te stane6 po dobur v vsqko edno otno6enie. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kruchmar
Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 180 Местожителство: i otnovo Sofia Bulgaria
|
Пуснато на: Съб Апр 16, 2005 2:25 am Заглавие: |
|
|
То той не е виновен, това си му е от възрастта. Смята че идеята му е много гениална и ... като всеки такъв е неразбран и онеправдан. Просто не са му обяснили че този вид реклама е наказуем от закона в един куп страни, а доколкото знам и в България и собствениците на това нещо трябва да са благодарни, че още няма такива организации, които се занимават с това да съдят компаниите за такива неща и с парите да финансират програмите си и да си вдигат имиджа пред обществото с цел привличане на по- широк кръг спонсори. Ако такава реклама се появи тук кадето съм, една камара такива организации ще се сбият пред вратите на съда за да са първите завели дело срещу фирмата. _________________ hayde dnes po-edno ot zavedenieto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Съб Апр 16, 2005 9:57 am Заглавие: |
|
|
Мда....от възрастта е. Някой ден и на него ще му влезне акъл в главата, а пък до тогава здраве да е. ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|