Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
patriot

|
Пуснато на: Сря Май 04, 2005 5:25 pm Заглавие: Една кухня (3D) |
|
|
Здравейте
Значи преди дни поствах въпроси относно Vray светлини и т.н. в Забавачница, та имам някакъв резултат вече и го поствам за мнения и пак малко помощ :)
Най-добре се получи kuhnia5.jpg , обаче искам да получа някакво по-контрасно и по-ярко изобрачение. Тези 2 дни се чудя как да постигна такова излъчване (http://www.evermotion.org/tutorials/mich/minterior_front.jpg) :eek:
kuhnia5.jpg
kuhnia6.jpg
kuhnia7.jpg
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Май 04, 2005 8:26 pm Заглавие: |
|
|
Добре де, аз се гърча в разни малки интериорчета, с разни широки обективи дето кривят зверски - ама защото няма друг начин. На теб тази изкорубена кухня кефи ли те така :-) ? Чисто като перспектива?
Иначе просто осветлението ти е много "плоско" според мен... равномерно отсякъде, без сенки без нищо. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
patriot

|
Пуснато на: Чет Май 05, 2005 11:14 am Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Добре де, аз се гърча в разни малки интериорчета, с разни широки обективи дето кривят зверски - ама защото няма друг начин. На теб тази изкорубена кухня кефи ли те така :-) ? Чисто като перспектива?
Иначе просто осветлението ти е много "плоско" според мен... равномерно отсякъде, без сенки без нищо. |
абе абсолютно съм сугласен за перспективата. Но това е за да мога да обхвана по голяма част от обектите за да видя при какви настроики на светлина и т.н. ще излезе най-реална картина. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|