Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
graphic
|
Пуснато на: Съб Фев 15, 2003 8:55 pm Заглавие: |
|
|
Гледам ти плакатите и си мислия, че ако трябваше аз да проектирам въпреки рисковете зе ретро звучене, тип разораната зелина и т.н. оплювки решението ми също щеше да бъде за черно-бели изображения на хората - та в този ред на мисли не мога да се стрърпя и да не те попитам кой снима хората? Адски кадърни портрети, едно време Гаро Кешишян работеше по такъв начин - хем документално, хем изпипано! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
klown_der
|
Пуснато на: Пон Фев 17, 2003 12:55 am Заглавие: |
|
|
Направо не знам!!!
Страхотна работа, браво, пич! Не знам кой се е сетил, но концепцията ти е трепач! Точно това трябва да е визията за старо вино!!!
Няма значение какви са ти старците - те си носят посланието. Нали Огилви беше казал - не е важно хората да кажат "Каква хубава реклама!", а да се плеснат по челото "Ей, точно този продукт искам да опитам!!!" Така че старите хора - статични, скучни или каквито и да ги нарекоха по-горе - са си точно на мястото, защото носят УСЕЩАНЕТО, и придават ДОСТОВЕРНОСТ!!! А когато искаш да си купиш вино, по-вероятно е да го купиш от точно такъв дядка, отколкото от костюмар с куфарче, ммм?
Тези реклами са страхотни, достоверни и печелят ДОВЕРИЕТО!
Браво!!!
А сега отивам да си хвърля през балкона работите за "Шато Славянци"...
:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Фев 17, 2003 12:24 pm Заглавие: |
|
|
graphic написа: | та в този ред на мисли не мога да се стрърпя и да не те попитам кой снима хората? Адски кадърни портрети, едно време Гаро Кешишян работеше по такъв начин - хем документално, хем изпипано! |
Ot 2 godini rabotia edinstveno i samo s Dilian Markov
Цитат: | А сега отивам да си хвърля през балкона работите за "Шато Славянци"... |
btw i az incidentno sam rabotil za Jekov predi okolo godina i polovina. daje toi oshte gi polzva neshtata mi. _________________ V2&V8 forever
Последната промяна е направена от LoveHate на Пон Фев 17, 2003 3:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
:: kotsel ::

|
Пуснато на: Пон Фев 17, 2003 12:47 pm Заглавие: |
|
|
velikolepno! dokolkoto razbiram osnovnija problem se vurti okolo dedovzite, 4e bili stari i nam kvi si .... ami na men edin ot teh mi napomnja za moja si dedo, a toi opredeleno razbira6e ot vino, prave6e si sam i pro4ie ... i mnogo pove4e bih se doveril na opita i vkusa na edin dedo, a ne na 4ovek na moi godini, koito pie obiknoveno vodka s bira .... vinoto mi se vruzva s dedovzi. rakijata ne. ta taka _________________ <html>
<head>
<title>kotsel</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
klown_der
|
Пуснато на: Пон Фев 17, 2003 2:23 pm Заглавие: |
|
|
...мне, правил съм предложение за тях от агенцията, май нямаха пари тогава. Но не бяха толкова готини, дебааааа.....
трябва да си купя нови копирайтери :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2003 5:00 pm Заглавие: D/MAD 2 |
|
|
Пари, днес. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Вто Мар 18, 2003 2:34 am Заглавие: maco kaza |
|
|
na men mi haresva
mnoo e yako |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Вто Мар 18, 2003 5:00 pm Заглавие: haresvat mi;-) |
|
|
Osobeno bilboarda za grada.
Niakoi beshe spomenal neshto za logoto v gornia desen ugul-ta....hmmm,...da ima neshto...
No inache mnogo mi haresaha! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Huan Panteras
|
Пуснато на: Пон Мар 24, 2003 1:58 pm Заглавие: evala |
|
|
Prostichko, Chisto iasno poslanie, Bez dranchene na oryzie - Evala |
|