Graphilla.com :: Преглед на тема - Batman Begins

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Batman Begins

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bein

Местожителство: Outer Haven

МнениеПуснато на: Пон Май 23, 2005 10:26 pm    Заглавие: Batman Begins Отговорете с цитат

Ми всички знаят,че съм голям фен на Batman.........

Та ето 10 минути(подбрани моменти)от филма,които ми направиха голямо впечатление,(няма значение,че съм пристрастен)не знаете че става въпрос за Batman първите 5 минути,Christopher Nolan(Memento,Insomnia) е SUPER режисъор.......още 22 дена до филма,няма да мога да го дочакам:)

Невярвам че някои от вас ще иска да ги тегли тея 10 минути щот са 100 мб,но ето някой ако реши случайно;)

за извън България:
http://www.rustbucketbingo.com/batman.htm

за България:
http://store3.data.bg/magarenzeto/Batman%20Begins/

Дано филма не се окаже такова разочарование като SW3 ROTS,за мен де....:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bio

МнениеПуснато на: Пон Май 23, 2005 11:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей, кои са тия всички дето знаят на какво си фен ?
Мен лично зверски ме дразни постоянната подмяна на актьорите за ролята на ватман. някак си е тъпо да ми пробутват десет ралични визии за един и същ персонаж. А и филмите до този момент са пълен шит като изключим първия. Дано си фен просто на комикса щото ако е на филмите до момента, жалко.
bein

МнениеПуснато на: Вто Май 24, 2005 6:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Еми ти явно не знаеш......Подменят актъорите шот са некъдърни,а и тва е чисто нов филм който няма нищо общо с "шитовата" поредица!
Поне дръпна ли го тва preview,че да пишеш?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Май 24, 2005 11:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

хей, първите 2 са си велики филми, които изобщо накараха, тогава ние хлапетата, изобщо да говорим за батман, щото ония години комикса го нямаше по нашите ширини
пък и смейте да кажете че Майкъл Кийтън бил некадърен, просто избяга щото видя че нещата взеха да стават само "за кинти" както и изгониха Тим Бъртън щото "не им играел по свирката"

а тия лошите герои тогава - ех, Дани де Вито, Джак Никълсън, Мишел Пфайфър - жената котка, друга жена котка като нея не може да има... и т.н.

ако поне малко се различава този от последните шитове с "Чернонегров патапулник" може и да отида да го гледам
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Вто Май 24, 2005 2:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Purvite 2 serii sa veliki. Kakva igra samo, Vuh. Za 3 i 4-ta, boza, totalno razo4erovanie. Za zalost cqlata industriq tolkova se skapa 4e nadezdite mi za ne6to stoinostno uvqhvat s vseki izminal den(( Sega si durpam treilura, ama ocenka 6te dam kato izgledam filma.)) 4ao
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Май 24, 2005 2:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Tim Burton rulez!
Batman Begins сигурно няма да е лош, но за мен това не е Батман ами е SW+Last Samurai+Tomb Rider, гарниран с М. Фрийман в няква невъзможна роля.
bein

МнениеПуснато на: Вто Май 24, 2005 4:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е тва че Тим Бъртън кърти си го знаем всички, 1 и 2 част са си класика, другите беха тъпи заради тоя некъдърник Джоел Шумахер.......

За Майкъл Кийтън много добре си изигра ролята,но физиката му е далеч от желаната,все пак Batman не е 1,75 см............................

mim по всичко си личи,че филма се различава от последните 2 части,ако си изгледала "preview"то ще разбереш.

n1x0n сигурно си се объркал по нинджите и за тва го сравняваш с "Last Samurai",ма кат гледаш филма всичко ше ти се обясни:)...
на Морган Фрийман му е отредена перфектна роля!
И да не забравя Batman Begins нема да е такава простотия като Tomb Rider и Star Wars(видех че пак некви сравневния си правил)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети