Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dx
|
Пуснато на: Пон Мар 24, 2003 7:31 pm Заглавие: skizi aliens |
|
|
eto i dvama elementa ot sviatjeto koeto si pravia
1. ne mogo umen no trudolubiv
2. Malak Didop oshte e wegetarianez i e drujeluben
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Пон Мар 24, 2003 7:44 pm Заглавие: |
|
|
1. абе нещо главата му е доста бабунеста и с тези й форми се предполага че мозъкът вече няма накъде и е почнал да изкричява черепната кутия - което предполага за пове4е ум, а не за по-малко. Краката му някак си как да кажа... като кифлички - напрай фи малко по=картуун.
2. Като оставим факта, че немога да разбера накъде гледа и само защото не виждам вратът да е усукан предполагам 4е гледа напре, а не е извърнал глава назад както изглежда, силно ме дразнят крайниците и най ве4е дилните.
Значи този род животинки имайки в предвид че са тревопасни (На този етап:Р) и вийдаики 4е се двичат само на долните си крайници си обяснявам факта 4е чъцете служат само за помощ при хранене и достигане на храна, което осмисля сухия им вид. Немога обаче да се съглася с хилавостта на долните крайници. Мястото което трябва да обитават или е с много слаба гравитация(Което би обесмислило още пове4е структората на тялото и краиниците) или трябва да имаш доста фантазия в излишък за да си представиш тез киограмища или може би тонове мускули да се крепят на тез две солети. :))))
инак идейката ми харесва. Смятам даже че като им напрайш и текстурите ще стнат готини :Р _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пон Мар 24, 2003 8:32 pm Заглавие: |
|
|
Didop-a e brutalen man,bravos:)Dai oshte!
P.S. Mnoo gotin shading:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 24, 2003 9:59 pm Заглавие: |
|
|
Kato ideq i kato stil sa idealni.Moga da ti kaja samo bravo zashtoto mene
ne opluha zdravo.Az pone sum iskren i ti kazvam che ot tebe shte izlezne
neshto.Ako iskash vij moite.Stila e razlichen ot tozi na vsichki.Spored nq-koi edno 11-12 godishno dete bi gi napravilo.Otidi v svobodniq forum i vij
na Soul)S(urvivor tvorbite.Za 2 chasova rabota ne sa zle.Pone az taka mislq. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пон Мар 24, 2003 10:33 pm Заглавие: |
|
|
Значи първото не става, то си е детска рисунка :)
Обаче второто е много добро, с малко пипане си е направо готово за... илюстрация. За концепт не става обаче. Освен ако не е някаква луда арт-игра :))
Концептът трябва да е убедителен и оправдан, трябва да спазва долу горе някакви реални физични закони (например краката да могат да държат гада ;) и т.н.
Но то е просто толкова готино, че трябва обезателно да направиш още няколко такива, направо не мога да повярвам, че един и същи човек е правил и двете :) Особено ме кефи там около корема, браздите по тялото и т.н. Браво от мен :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dx
|
Пуснато на: Вто Мар 25, 2003 1:52 am Заглавие: |
|
|
za konzept ne sam si i pomislial wapreki je ideiata vse poveje mi dopada no shte mi triabva i niakoi jas po risuvane shtoto dosta neshtiza mi kuzat eto i i oshte edin element koito sashto si e tapijak vapreki je glavata mu preji:)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|