Graphilla.com :: Преглед на тема - skizi aliens

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

skizi aliens

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dx

МнениеПуснато на: Пон Мар 24, 2003 7:31 pm    Заглавие: skizi aliens Отговорете с цитат

eto i dvama elementa ot sviatjeto koeto si pravia
1. ne mogo umen no trudolubiv

2. Malak Didop oshte e wegetarianez i e drujeluben
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
koceto

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пон Мар 24, 2003 7:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

1. абе нещо главата му е доста бабунеста и с тези й форми се предполага че мозъкът вече няма накъде и е почнал да изкричява черепната кутия - което предполага за пове4е ум, а не за по-малко. Краката му някак си как да кажа... като кифлички - напрай фи малко по=картуун.
2. Като оставим факта, че немога да разбера накъде гледа и само защото не виждам вратът да е усукан предполагам 4е гледа напре, а не е извърнал глава назад както изглежда, силно ме дразнят крайниците и най ве4е дилните.
Значи този род животинки имайки в предвид че са тревопасни (На този етап:Р) и вийдаики 4е се двичат само на долните си крайници си обяснявам факта 4е чъцете служат само за помощ при хранене и достигане на храна, което осмисля сухия им вид. Немога обаче да се съглася с хилавостта на долните крайници. Мястото което трябва да обитават или е с много слаба гравитация(Което би обесмислило още пове4е структората на тялото и краиниците) или трябва да имаш доста фантазия в излишък за да си представиш тез киограмища или може би тонове мускули да се крепят на тез две солети. :))))
инак идейката ми харесва. Смятам даже че като им напрайш и текстурите ще стнат готини :Р
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Пон Мар 24, 2003 8:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Didop-a e brutalen man,bravos:)Dai oshte!

P.S. Mnoo gotin shading:)
Soul)S(urvivor
Гост

МнениеПуснато на: Пон Мар 24, 2003 9:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kato ideq i kato stil sa idealni.Moga da ti kaja samo bravo zashtoto mene
ne opluha zdravo.Az pone sum iskren i ti kazvam che ot tebe shte izlezne
neshto.Ako iskash vij moite.Stila e razlichen ot tozi na vsichki.Spored nq-koi edno 11-12 godishno dete bi gi napravilo.Otidi v svobodniq forum i vij
na Soul)S(urvivor tvorbite.Za 2 chasova rabota ne sa zle.Pone az taka mislq.
Върнете се в началото
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Пон Мар 24, 2003 10:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи първото не става, то си е детска рисунка :)
Обаче второто е много добро, с малко пипане си е направо готово за... илюстрация. За концепт не става обаче. Освен ако не е някаква луда арт-игра :))
Концептът трябва да е убедителен и оправдан, трябва да спазва долу горе някакви реални физични закони (например краката да могат да държат гада ;) и т.н.
Но то е просто толкова готино, че трябва обезателно да направиш още няколко такива, направо не мога да повярвам, че един и същи човек е правил и двете :) Особено ме кефи там около корема, браздите по тялото и т.н. Браво от мен :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dx

МнениеПуснато на: Вто Мар 25, 2003 1:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

za konzept ne sam si i pomislial wapreki je ideiata vse poveje mi dopada no shte mi triabva i niakoi jas po risuvane shtoto dosta neshtiza mi kuzat eto i i oshte edin element koito sashto si e tapijak vapreki je glavata mu preji:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети