Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Otacon

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 5:51 pm Заглавие: Йовчевата Къща |
|
|
http://www.jovchevatakashta.com _________________ "Absorb what is useful, Discard what is not, Add what is uniquely your own" -- Bruce Lee |
|
Върнете се в началото |
|
 |
prime

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 8:38 pm Заглавие: |
|
|
аххх махни тоя звуков "ефект" първо(или сложи оф/он) и тогава може да си говорим... аз лично не го изтърпях достатъчно( като избля овцъта и го затворих ) за да имам някакво положително мнение ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 11:04 am Заглавие: |
|
|
Тия звуци са верно много отвратителни. Карат човек директно да затвори страницата. А това което видях от сайта - мен лично тия плоски бутони не ми се врузват с останалта част на дизайна. И като цяло може още да се поработи по стила. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Martin
|
Пуснато на: Чет Юли 14, 2005 4:46 pm Заглавие: |
|
|
За звука се разбрахме, ама кажете нещо за сайта. На мен ми харесва малко или много :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Юли 14, 2005 4:53 pm Заглавие: |
|
|
i na men taka edva li ne kato 4e li _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Юли 14, 2005 5:40 pm Заглавие: |
|
|
на мен не ми харесва тоя дизайн.
прпоръка:
- оправете широчината на таблиците на всички страници да е еднаква _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Чет Юли 14, 2005 5:42 pm Заглавие: |
|
|
ne e dobre taz rabota. zacapanko stoi. ednoobrazno. a i toz silen dropshadow ... :( _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Otacon

|
Пуснато на: Чет Юли 14, 2005 6:40 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | на мен не ми харесва тоя дизайн.
прпоръка:
- оправете широчината на таблиците на всички страници да е еднаква |
Тя е?! _________________ "Absorb what is useful, Discard what is not, Add what is uniquely your own" -- Bruce Lee |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Пет Юли 15, 2005 2:34 am Заглавие: |
|
|
Малко коментар и от мен.
Като цяло наистина е приятно, лично на мен ми допада. Но има някой дребни елементи, които дразнят.
1. Мисля, че нещата дето стоят над хедъра (Language bar-а и site map-а) хич не им е мястото там... някак си не се вписват добре в целия лейаут. По този начин Langiage Bar-а е малко трудно забележим... а имаш достатъчно място в навигацията за да можеш там да го 'вместиш'. Дори и 2-те листенца дето са от ляво на навигацията можеш да ги направиш като 'бутончета' за избор на език.. приятно ще стане. Но определено това нещо от горе е мааалко като кръпка.. особено с вертикалните черти.
2. Дясната част, лекото загатване на разделение м/у различната информация (говоря за лекия shadow) не стои добре. Може би още малко наблягане на 'границата'... но не толкова, че да става досадно.
3. Също не ми харесва във Фото Галерията sharp-ването около снимките. Една обикновена рамка би била доста по-подходяща.
4. Контакт-а, по-точно изпращането на съобщение - Back-а зад него не му е мястото там. По този начин прави останалите елементи в/у него някак си по-трудно забележими (поради сходството в цветовете), особено текста.
5. Ролоувърите на бутоните в навигацията също не ми харесват .... конкретно inner glow-а.
Това е от мен ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Otacon

|
Пуснато на: Пет Юли 15, 2005 9:27 am Заглавие: |
|
|
RoT написа: | Малко коментар и от мен.
Като цяло наистина е приятно, лично на мен ми допада. Но има някой дребни елементи, които дразнят.
1. Мисля, че нещата дето стоят над хедъра (Language bar-а и site map-а) хич не им е мястото там... някак си не се вписват добре в целия лейаут. По този начин Langiage Bar-а е малко трудно забележим... а имаш достатъчно място в навигацията за да можеш там да го 'вместиш'. Дори и 2-те листенца дето са от ляво на навигацията можеш да ги направиш като 'бутончета' за избор на език.. приятно ще стане. Но определено това нещо от горе е мааалко като кръпка.. особено с вертикалните черти.
2. Дясната част, лекото загатване на разделение м/у различната информация (говоря за лекия shadow) не стои добре. Може би още малко наблягане на 'границата'... но не толкова, че да става досадно.
3. Също не ми харесва във Фото Галерията sharp-ването около снимките. Една обикновена рамка би била доста по-подходяща.
4. Контакт-а, по-точно изпращането на съобщение - Back-а зад него не му е мястото там. По този начин прави останалите елементи в/у него някак си по-трудно забележими (поради сходството в цветовете), особено текста.
5. Ролоувърите на бутоните в навигацията също не ми харесват .... конкретно inner glow-а.
Това е от мен ;) |
Благодаря за критиката, съгласен съм! _________________ "Absorb what is useful, Discard what is not, Add what is uniquely your own" -- Bruce Lee |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Юли 15, 2005 8:23 pm Заглавие: |
|
|
Otacon написа: | DR2 написа: | на мен не ми харесва тоя дизайн.
прпоръка:
- оправете широчината на таблиците на всички страници да е еднаква |
Тя е?! |
опс.. моя грешка:) скачането е заради скролбара...
аз с това обикновено се справям по лаишки... т.е. адвам надолу празен цел... и вече го няма тоя проблем. другото решение е ляво равнено горе... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zi

|
Пуснато на: Нед Юли 17, 2005 4:06 pm Заглавие: |
|
|
Ще повторя RoT донякъде, но тези знаменца никак не подхождат ... както и снимките в галерията - твърде много се различават от тези в дясната част и като големина и като рамки ...
подреждането на цените ... и няма да е зле да са поне в една линия с втората снимка от дясната част ... в контакт цвета за формата много винен ...
Допада ми ситето и атмосферата и ненатрапчивостта но ми седи малко размито като че съм попрекалил с алкохола :)
======================
:) GDGB :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Нед Юли 17, 2005 4:29 pm Заглавие: |
|
|
вмъкни някъде в началото къде се намира таз къща, защото при толкова много обяснения за къщата чак в контакти го открих |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|