Graphilla.com :: Преглед на тема - Йовчевата Къща

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Йовчевата Къща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Otacon

Местожителство: Big Dungeon

МнениеПуснато на: Вто Юли 12, 2005 5:51 pm    Заглавие: Йовчевата Къща Отговорете с цитат

http://www.jovchevatakashta.com
prime

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юли 12, 2005 8:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аххх махни тоя звуков "ефект" първо(или сложи оф/он) и тогава може да си говорим... аз лично не го изтърпях достатъчно( като избля овцъта и го затворих ) за да имам някакво положително мнение ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Сря Юли 13, 2005 11:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Тия звуци са верно много отвратителни. Карат човек директно да затвори страницата. А това което видях от сайта - мен лично тия плоски бутони не ми се врузват с останалта част на дизайна. И като цяло може още да се поработи по стила.
Върнете се в началото
Martin

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Чет Юли 14, 2005 4:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За звука се разбрахме, ама кажете нещо за сайта. На мен ми харесва малко или много :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
NOX

МнениеПуснато на: Чет Юли 14, 2005 4:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

i na men taka edva li ne kato 4e li
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Чет Юли 14, 2005 5:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

на мен не ми харесва тоя дизайн.
прпоръка:
- оправете широчината на таблиците на всички страници да е еднаква
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
RiN

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юли 14, 2005 5:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ne e dobre taz rabota. zacapanko stoi. ednoobrazno. a i toz silen dropshadow ... :(
Otacon

МнениеПуснато на: Чет Юли 14, 2005 6:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DR2 написа:
прпоръка:

Тя е?!
RoT

Местожителство: София / Разлог

МнениеПуснато на: Пет Юли 15, 2005 2:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Малко коментар и от мен.

Като цяло наистина е приятно, лично на мен ми допада. Но има някой дребни елементи, които дразнят.

1. Мисля, че нещата дето стоят над хедъра (Language bar-а и site map-а) хич не им е мястото там... някак си не се вписват добре в целия лейаут. По този начин Langiage Bar-а е малко трудно забележим... а имаш достатъчно място в навигацията за да можеш там да го 'вместиш'. Дори и 2-те листенца дето са от ляво на навигацията можеш да ги направиш като 'бутончета' за избор на език.. приятно ще стане. Но определено това нещо от горе е мааалко като кръпка.. особено с вертикалните черти.

2. Дясната част, лекото загатване на разделение м/у различната информация (говоря за лекия shadow) не стои добре. Може би още малко наблягане на 'границата'... но не толкова, че да става досадно.

3. Също не ми харесва във Фото Галерията sharp-ването около снимките. Една обикновена рамка би била доста по-подходяща.

4. Контакт-а, по-точно изпращането на съобщение - Back-а зад него не му е мястото там. По този начин прави останалите елементи в/у него някак си по-трудно забележими (поради сходството в цветовете), особено текста.

5. Ролоувърите на бутоните в навигацията също не ми харесват .... конкретно inner glow-а.

Това е от мен ;)
Върнете се в началото
Otacon

МнениеПуснато на: Пет Юли 15, 2005 9:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

RoT написа:
Малко коментар и от мен.

Като цяло наистина е приятно, лично на мен ми допада. Но има някой дребни елементи, които дразнят.

1. Мисля, че нещата дето стоят над хедъра (Language bar-а и site map-а) хич не им е мястото там... някак си не се вписват добре в целия лейаут. По този начин Langiage Bar-а е малко трудно забележим... а имаш достатъчно място в навигацията за да можеш там да го 'вместиш'. Дори и 2-те листенца дето са от ляво на навигацията можеш да ги направиш като 'бутончета' за избор на език.. приятно ще стане. Но определено това нещо от горе е мааалко като кръпка.. особено с вертикалните черти.

2. Дясната част, лекото загатване на разделение м/у различната информация (говоря за лекия shadow) не стои добре. Може би още малко наблягане на 'границата'... но не толкова, че да става досадно.

3. Също не ми харесва във Фото Галерията sharp-ването около снимките. Една обикновена рамка би била доста по-подходяща.

4. Контакт-а, по-точно изпращането на съобщение - Back-а зад него не му е мястото там. По този начин прави останалите елементи в/у него някак си по-трудно забележими (поради сходството в цветовете), особено текста.

5. Ролоувърите на бутоните в навигацията също не ми харесват .... конкретно inner glow-а.

Това е от мен ;)

Благодаря за критиката, съгласен съм!
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пет Юли 15, 2005 8:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Otacon написа:
DR2 написа:
прпоръка:

Тя е?!

опс.. моя грешка:) скачането е заради скролбара...
аз с това обикновено се справям по лаишки... т.е. адвам надолу празен цел... и вече го няма тоя проблем. другото решение е ляво равнено горе...
zi

Местожителство: Sf

МнениеПуснато на: Нед Юли 17, 2005 4:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще повторя RoT донякъде, но тези знаменца никак не подхождат ... както и снимките в галерията - твърде много се различават от тези в дясната част и като големина и като рамки ...
подреждането на цените ... и няма да е зле да са поне в една линия с втората снимка от дясната част ... в контакт цвета за формата много винен ...

Допада ми ситето и атмосферата и ненатрапчивостта но ми седи малко размито като че съм попрекалил с алкохола :)

======================
:) GDGB :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Нед Юли 17, 2005 4:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

вмъкни някъде в началото къде се намира таз къща, защото при толкова много обяснения за къщата чак в контакти го открих
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети